قیمت گوشت گوسفندی به ۲۸ هزار تومان کاهش می یابد


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور گفت: با آغاز عرضه گوشت گوسفند پیش بینی می شود قیمت هر کیلو گوشت گوسفند به ۲۸ هزار تومان کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان با اشاره به اینکه دام زنده به صورت انبوه در دامداری ها وجود دارد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد افزود: قیمت هر کیلو گوشت بره زنده امروز ۱۳ هزار تومان و هر کیلو گوشت میش زنده نیز ۱۰ هزار تومان است و در این بخش هیچگونه افزایش قیمتی وجود ندارد.  

 

وی گفت: دام زنده به صورت انبوه در مکان های عرضه دام وجود دارد و هیچ محدودیتی در عرضه دام نیست.  

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور همچنین از کاهش صادرات دام زنده خبر داد و افزود: در فصل سرد تقاضا در بازار کاهش می یابد بنابراین صادرات دام زنده نیز روند نزولی دارد.

 

پوریان گفت: در ۵ ماه اخیر فقط در حدود ۳۰ هزار رأس دام زنده صادر شده است و پیش بینی می شود روند نزولی صادرات تا پایان فصل بهار ادامه یابد.  

 

وی گران بودن قیمت دام زنده را از دیگر علل کاهش صادرات دانست و افزود: قیمت هر بره زنده ایران در بازار صادراتی ۱۴۵ دلار است در حالی که کشورهای رقیب با قیمت هر کیلو ۹۰ دلار صادر می کنند.  

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور، اتحادیه گوشت گوسفندی و چوب داران را عاملان گرانی گوشت دانست و تصریح کرد: روند افزایش قیمت گوشت گوسفند از سال گذشته آغاز شد و اتحادیه گوشت گوسفندی که اعضاء آن قصابها و چوب داران هستند برای افزایش فاصله قیمت تولید تا عرضه و افزایش حاشیه سود قیمت را افزایش دادند.  

 

وی گفت: چوب دارها و قصاب ها دام را با قیمت پایین از دامدار خریداری و ذبح می کنند و با قیمت بالا در بازار عرضه می کنند.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور افزود: انباشتگی دام زنده در دامداری ها سبب می شود تا دامداران دام را با قیمت پایین به چوب داران و قصاب ها بفروشند.  

 

پوریان گفت: فقط کافی است به طور مثال بازدیدی از دامداری های شهرستان شهریار داشته باشید تا شاهد انبوه دام زنده در این مراکز باشید.  

 

وی از عملکرد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انتقاد کرد و افزود: بهتر است این سازمان در چگونگی فروش گوشت در قصابی ها نظارت کنند تا از افزایش خودسرانه قیمت گوشت جلوگیری شود.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صداوسیما

کد: 10665 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۱۷ دي بازدید: 1227 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.