قیمت گوشت گوسفندی به ۲۸ هزار تومان کاهش می یابد


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور گفت: با آغاز عرضه گوشت گوسفند پیش بینی می شود قیمت هر کیلو گوشت گوسفند به ۲۸ هزار تومان کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان با اشاره به اینکه دام زنده به صورت انبوه در دامداری ها وجود دارد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد افزود: قیمت هر کیلو گوشت بره زنده امروز ۱۳ هزار تومان و هر کیلو گوشت میش زنده نیز ۱۰ هزار تومان است و در این بخش هیچگونه افزایش قیمتی وجود ندارد.  

 

وی گفت: دام زنده به صورت انبوه در مکان های عرضه دام وجود دارد و هیچ محدودیتی در عرضه دام نیست.  

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور همچنین از کاهش صادرات دام زنده خبر داد و افزود: در فصل سرد تقاضا در بازار کاهش می یابد بنابراین صادرات دام زنده نیز روند نزولی دارد.

 

پوریان گفت: در ۵ ماه اخیر فقط در حدود ۳۰ هزار رأس دام زنده صادر شده است و پیش بینی می شود روند نزولی صادرات تا پایان فصل بهار ادامه یابد.  

 

وی گران بودن قیمت دام زنده را از دیگر علل کاهش صادرات دانست و افزود: قیمت هر بره زنده ایران در بازار صادراتی ۱۴۵ دلار است در حالی که کشورهای رقیب با قیمت هر کیلو ۹۰ دلار صادر می کنند.  

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور، اتحادیه گوشت گوسفندی و چوب داران را عاملان گرانی گوشت دانست و تصریح کرد: روند افزایش قیمت گوشت گوسفند از سال گذشته آغاز شد و اتحادیه گوشت گوسفندی که اعضاء آن قصابها و چوب داران هستند برای افزایش فاصله قیمت تولید تا عرضه و افزایش حاشیه سود قیمت را افزایش دادند.  

 

وی گفت: چوب دارها و قصاب ها دام را با قیمت پایین از دامدار خریداری و ذبح می کنند و با قیمت بالا در بازار عرضه می کنند.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور افزود: انباشتگی دام زنده در دامداری ها سبب می شود تا دامداران دام را با قیمت پایین به چوب داران و قصاب ها بفروشند.  

 

پوریان گفت: فقط کافی است به طور مثال بازدیدی از دامداری های شهرستان شهریار داشته باشید تا شاهد انبوه دام زنده در این مراکز باشید.  

 

وی از عملکرد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انتقاد کرد و افزود: بهتر است این سازمان در چگونگی فروش گوشت در قصابی ها نظارت کنند تا از افزایش خودسرانه قیمت گوشت جلوگیری شود.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صداوسیما

کد: 10665 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۱۷ دي بازدید: 104 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
2 آیا کاهش مصرف چربی های اشباع به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 ماجرای کلاهبرداری با گوشت گوساله لاکچری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
4 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 نرخ هر کیلو شقه گوسفندی ۴۰ هزار تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 تاثیر خوراکی‌ها بر سلامت روان به سن بستگی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 وقتی کبد چرب شد، منتظر چه باشیم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
8 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 یازده غذای کاهنده کلسترول را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 هر آنچه در مورد مصرف گوشت مرغ باید بدانید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.