قیمت گوشت گوسفندی ۲۰۰۰ تومان کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی از کاهش 2 هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت گوسفند در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاهش 2 هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندعلی اصغر ملکی در گفتگویی با اشاره به افزایش 4 هزار تومانی گوشت گوسفند در هفته های گذشته افزود: با توزیع گوشت گوسفند دولتی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و امور پشتیبانی دام کشور قیمت گوسفند دربازار کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به ضرورت ادامه روند توزیع گوشت دولتی تا شب عید در بازار ادامه داد: کمبود عرضه و صادرات دام از کشور سبب تشنج در بازار گوشت گوسفند شد که با توزیع گوشت جلوی این روند گرفته شده است.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی با بیان اینکه از 18 دی ماه در همه مرزرهای کشور از خروج دام جلوگیری شده است، گفت : برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت در بازار این رویه نیز باید تا شب عید ادامه داشته باشد.

 

ملکی افزایش عرضه در بازار گوشت را برای کاهش 4 هزار تومانی قیمت این محصول ضروری دانست و تصریح کرد : هم اکنون دام زنده 15 تا 16 هزار تومان خریداری و گوشت گوسفندی کشتارگاهها به واحدهای صنفی 34 تا 35 هزار تحویل داده می شود و مراکز عرضه نیز با سود 10 تا 12 هزار تومان آن را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند.

 

ملکی با اشاره به اینکه الزامی برای زمان و نحوه عرضه دام از سوی دامدار به بازار وجود ندارد ، گفت: دامدار گوسفند را تهیه و خوراک را از بازار آزاد خریداری می کند بنابراین با صلاحدید خود دام را عرضه می کند اما در صورت پرداخت یارانه از سوی دولت به خوراک دام، قیمت این محصول نیز از سوی دولت تعیین خواهد شد.

 

ملکی با اشاره به بالا بودن قدرت خرید مردم از ابتدا تا 15 هر ماه افزود: در صورت تقویت عرضه در بازار در این روزها جلوی نوسان دوباره قیمت گرفته خواهد شد.

 

وی مصرف روزانه استان تهران را 14 هزار راس دام دانست و گفت : تا عید باید بازار گوشت مدیریت شود تا بازار دچار آشفتگی نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا وسیما

کد: 10690 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي بازدید: 1104 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.