قیمت گوشت گوسفندی ۲۰۰۰ تومان کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی از کاهش 2 هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت گوسفند در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاهش 2 هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندعلی اصغر ملکی در گفتگویی با اشاره به افزایش 4 هزار تومانی گوشت گوسفند در هفته های گذشته افزود: با توزیع گوشت گوسفند دولتی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و امور پشتیبانی دام کشور قیمت گوسفند دربازار کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به ضرورت ادامه روند توزیع گوشت دولتی تا شب عید در بازار ادامه داد: کمبود عرضه و صادرات دام از کشور سبب تشنج در بازار گوشت گوسفند شد که با توزیع گوشت جلوی این روند گرفته شده است.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی با بیان اینکه از 18 دی ماه در همه مرزرهای کشور از خروج دام جلوگیری شده است، گفت : برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت در بازار این رویه نیز باید تا شب عید ادامه داشته باشد.

 

ملکی افزایش عرضه در بازار گوشت را برای کاهش 4 هزار تومانی قیمت این محصول ضروری دانست و تصریح کرد : هم اکنون دام زنده 15 تا 16 هزار تومان خریداری و گوشت گوسفندی کشتارگاهها به واحدهای صنفی 34 تا 35 هزار تحویل داده می شود و مراکز عرضه نیز با سود 10 تا 12 هزار تومان آن را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند.

 

ملکی با اشاره به اینکه الزامی برای زمان و نحوه عرضه دام از سوی دامدار به بازار وجود ندارد ، گفت: دامدار گوسفند را تهیه و خوراک را از بازار آزاد خریداری می کند بنابراین با صلاحدید خود دام را عرضه می کند اما در صورت پرداخت یارانه از سوی دولت به خوراک دام، قیمت این محصول نیز از سوی دولت تعیین خواهد شد.

 

ملکی با اشاره به بالا بودن قدرت خرید مردم از ابتدا تا 15 هر ماه افزود: در صورت تقویت عرضه در بازار در این روزها جلوی نوسان دوباره قیمت گرفته خواهد شد.

 

وی مصرف روزانه استان تهران را 14 هزار راس دام دانست و گفت : تا عید باید بازار گوشت مدیریت شود تا بازار دچار آشفتگی نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا وسیما

کد: 10690 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي بازدید: 1178 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»