دردسرهای خوردن از کجا می آید؟


پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد, اما عوامل ژنتیکی واجتماعی میتواند در بروز بیماری بسیار موثر باشد.

1.عوامل ژنتیکی 

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، جنس مونث عامل بسیار خطرناک برای بروز بیماری است .

تحقیقات مختلف نشان داد که بین 50تا 83 درصد این اختلال بر اثر عوامل موروثی است.و افرادی که سابقه ی خانوادگی ابتلا به این اختلال را دارند 10 برابر بیشتر در معرض خطر قرار میگیرند. 

 

محققان مناطقی بر روی کروموزوم شماره ی 1, 3 , 4 وبازوی کوتاه کروموزم شماره ی 10 در رابطه با بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی شناسایی کرده اند که البته نیاز به بررسی بیشتری دارد. 

 

2.عوامل زیستی 

 

اگر تغذیه فرد مناسب نباشد به سرعت بر روی عملکرد روانی مغز تاثیر میگذارد.زیرا 20 درصد از کالری دریافتی توسط مغز استفاده میشود.

 

3.عوامل محیطی:

 

فشار های شغلی بر روی  ورزشکاران و مدل ها و افرادی که باله کار میکنند ,فشار خانواده,فراگیری لاغری به عنوان مد روز از علل محیطی ابتلا به ED میباشند.

 

4.عوامل روان شناختی :

 

حساسیت زیاد بر روی شکل بدن و وزن ,مشکلات خانوادگی در گذشته و تعارضات جنسی به فرد میتواند زمینه ی بروز این بیماری را در آینده برای فرد  فراهم سازد .اعتماد به نفس کم,احساس افسردگی از دیگر فاکتورهای روانی میباشند.

یکی از نظریه ها حمایت میکند از اختلال ارتباط بین قشر مغز و عقده های قاعدگی که سبب بروز این بیماری میشود.

 

نویسنده: آیدا ضیف الدینی 

منبع: مجموعه مقالات PUBMED

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10696 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي بازدید: 2179 ساعت: 11:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
8 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
11 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.