وضعیت فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی از مجاز بودن ارائه ساندویچ سرد بیرون‌بر در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسدالله احمدی شهریور در گفت‌وگویی اظهار کرد: طبق دستورالعملی که معمولا از سوی اماکن ابلاغ می‌شود واحدهای صنفی مجوزدار در ایام ماه مبارک رمضان می‌توانند به صورت بیرون‌بر ساندویچ‌های سرد ارائه کنند اما با این حال پذیرایی از مشتریان در داخل واحد صنفی یا فروش ساندویچ‌های گرم تخلف محسوب شده و با آن برخورد می‌شود.

 

وی ادامه داد:بدین ترتیب این واحدها می‌توانند در طول روز به شیوه بیرون بر فعالیت کنند اما از  یک ساعت مانده به افطار تا زمان سحر زمانی است که اغذیه فروشان مجاز به فعالیت‌های عادی خود هستند و در این ساعات می‌توانند از مشتریان در داخل واحد خود پذیرایی کرده یا غذای گرم ارائه کنند.

 

رییس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی همچنین عنوان کرد: قطعا اگر در این مدت واحدی از این شرایط عدول کرده و در داخل واحد صنفی خود به سرو غذا بپردازد مطابق ماده ۲۷ با او برخورد شده و واحد صنفی او پلمپ خواهد شد.

 

احمدی شهریور در عین حال متذکر شد: در حال حاضر حدود سه هزار واحد صنفی مجوزدار در صنف اغذیه‌ فروشان تهران در حال فعالیت هستند و حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد هم بدون داشتن مجوز در این حوزه در حال فعالیت هستند.

 

وی با اشاره به اتفاقاتی که در سال گذشته برای واحدهای متخلف رخ داد، گفت: سال گذشته نیز برخی واحدها پلمپ شدند که طبق اعلام اماکن این افراد در سال جاری نیز مجوز فعالیت در ساعات روز را نخواهند داشت.

 

رییس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی همچنین تعداد واحدهایی که دچار چنین مشکلی هستند را حدود ۱۲ واحد دانست و افزود: طبق آنچه از سوی اماکن اعلام شده این واحدها در طول مدت روز مجاز به فعالیت نبوده و تنها پس از افطار می‌توانند از طریق واحد خود کسب درآمد داشته باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10702 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 2413 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 191تن مواد غذایی فاسد از اول ماه رمضان معدوم شد/850 اغذیه فروشی تعطیل شدند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
2 رستوران KFC پلمب شد! / احتمال جعل پروانه نیز وجود دارد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان
3 در این اغذیه فروشی مهربان باش، تخفیف بگیر! ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
4 آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر
5 سیب‌زمینی؛ آب‌پز، تنوری یا سرخ‌شده؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
6 تبدیل یک اغذیه‌فروشی به کتاب‌فروشی در ماه رمضان + عکس ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ مرداد
7 اغذیه فروشی‌ها رتبه‌بندی می‌شوند ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 دستور پخت ساده ترین کیکی که تا به حال درست کرده اید را بخوانید ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر
9 عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشی‌ها ممنوع است ۱۳۹۰ چهارشنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.