رستوران KFC پلمب شد! / احتمال جعل پروانه نیز وجود دارد


پایگاه خبری لقمه: در حالی رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان‌ از مهلت 15 روزه برای ارائه مدارک «کی‌اف‌سی» حلال خبر داد که انتشار عکس‌هایی در فضای مجازی از پلمب‌شدن این رستوران خبر می‌دهد. + عکس

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «آنا» با انتشار این خبر نوشت: اسدالله احمدی‌شهریور با بیان اینکه مدیر رستوران «کی اف سی» تا کنون هیچ‌گونه سند و پروانه کسبی به اتحادیه ارائه نکرده است، گفته بود که قرار بوده است مدیر این مجموعه تا ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه برای ارائه اسناد خود مراجعه کند.

وی افزوده بود: بر اساس قانون اخطاری 15 روزه برای ارائه مدارک به وی داده شده است که در صورت عدم مراجعه و تشکیل پرونده در این خصوص پس از اتمام مهلت مقرر، نسبت به پلمب این مجموعه اقدام خواهیم کرد.

احمدی‌شهریور با بیان اینکه رئیس اتاق اصناف تهران از جعل امضای خود توسط این فرد برای کسب پروانه خبر داده است، تاکید کرده بود: به احتمال بسیار زیاد پروانه جعل شده است که پس از اثبات جعل سند توسط وی، علاوه بر برخورد قانونی، مهلت 15 روزه نیز منتفی و به سرعت برای پلمب آن اقدام می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت این رستوران به شکل کنونی غیرقانونی بوده و باید در مرحله اول اقدام به دریافت پروانه می‌کردند،‌ گفته بود: به احتمال بسیار زیاد این واحد صنفی خارج از نوبت پلمب خواهد شد.

با وجود اظهارات رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان، عکس‌هایی از رستوران «کی‌اف‌سی» در فضای مجازی منتشر شده که نشان از پلمب شدن آن دارد.

به گزارش ایسنا، 16 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز امروز به وزرای کشور و صنعت و معدن و تجارت در خصوص بازگشایی کافه و‌ رستوران‌هایی به سبک غربی به خصوص رستوران‌های آمریکایی عرضه مرغ سوخاری تذکر کتبی دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست



 


نقل از :ایسنا

کد: 8472 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان بازدید: 2579 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.