گرسنه کار نکنید تا کِسل نشوید!


پایگاه خبری لقمه: هیچ فردی نباید در زمان رسیدگی به وظایف شغلی گرسنه باشد، چون گرسنگی به‌راحتی افراد شاغل را به دردسر می‌اندازد. مطالعات نشان داده‌اند که همزمان با پایین آمدن سطح قند خون، تمرکز هم ضعیف می‌شود و دامنه حواس نیز محدودتر می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیچ فردی نباید در زمان رسیدگی به وظایف شغلی گرسنه باشد، چون گرسنگی به‌راحتی افراد شاغل را به دردسر می‌اندازد. مطالعات نشان داده‌اند که همزمان با پایین آمدن سطح قند خون، تمرکز هم ضعیف می‌شود و دامنه حواس نیز محدودتر می‌گردد. چنین مشکلاتی واقعا برای ذهن مضر هستند.

 

 

از طرف دیگر، اگر معده افراد شاغل در زمان کاری کاملا پُر باشد، احساس کسالت و تنبلی مانع از عملکرد درست آنان می‌شود. با توجه به این نکات، افراد شاغل باید تغذیه استاندارد داشته باشند و از افراط و تفریط پرهیز کنند. افرادی که ناهار سنگین و پُرچرب می‌خورند، به‌اندازه افراد گرسنه با اختلال در تمرکز مواجه می‌شوند.

 

از اینترنت دور بمانید!

هر کدام از شبکه‌های اجتماعی مجازی، ایمیل‌ها، پیام‌ها و انواع سرگرمی‌های اینترنتی، برای ایجاد اختلال در تمرکز افراد کافی هستند. مطالعات نشان داده‌اند که وقتی افراد برای سرک کشیدن به شبکه‌های اجتماعی، آنلاین می‌شوند، خیلی طول می‌کشد تا دوباره به فعالیت کاری خودشان برگردند.

چنین اتفاقی درنهایت تمرکز افراد شاغل در محل کار را مختل می‌کند. بنابراین، اگر فعالیت کاری شما به اینترنت نیازی ندارد، حتما از فضای آنلاین دور بمانید!

منبع:wisestep

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتیسم

کد: 10733 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن بازدید: 1726 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
2 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
3 فلسفه و فضیلت گرسنگی ماه رمضان چیست ۱۴۰۱ شنبه ۱۳ فروردين
4 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
5 دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
6 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 علل گرسنگی پی در پی چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ۶ علت مهم احساس گرسنگی بعد از خوردن غذا خوردن ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
9 شناسایی فاکتورهای پرخطر «بی اشتهایی عصبی» ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
10 کاهش وزن با میوه های خشک شده ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
11 خوراکی هایی که هر چقدر بخورید چاق نمی شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟