کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به تعدد روش های لاغری و تنوع برنامه های غذایی به منظور کاهش وزن، راهکارهایی برای جلوگیری از فشار گرسنگی ارائه داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، گلبن سهراب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وجود روش‌های متفاوت کاهش وزن، گفت: برخی افراد روش‌های مختلفی را برای دستیابی به وزن ایده آل در پیش می‌گیرند که در بسیار از مواقع نتیجه دلخواه حاصل نمی‌شود، چراکه رژیم‌های غذایی متنوعی را انتخاب، پیروی از آن را شروع و بعد از مدت کوتاهی آن را رها می‌کنند و همین موضوع موجب کاهش اعتماد به نفس در افراد می‌شود. یکی از مهم‌ترین عللی که باعث می‌شود برنامه غذایی رها شود، فشار گرسنگی است.

 
وی ادامه داد: برای رفع این مشکل باید پروتئین، درصد قابل توجهی از وعده‌های غذایی را تشکیل دهد که البته این نوع غذاها فقط به تخم مرغ و گوشت قرمز محدود نمی‌شود، انواع پروتئین‌های گیاهی و حیوانی می‌تواند ما را در این مسیر یاری کند.
 
این متخصص تغذیه با بیان اینکه حبوبات نیز درصد قابل توجهی پروتئین دارد، افزود: فیبر بالای موجود در حبوبات نیز منجر به بروز حس سیری طولانی مدت خواهد شد. همچنین از دیگر مواد غذایی حاوی فیبر می‌توان به انواع غلات سبوس دار، میوه‌ها و سبزی‌ها اشاره کرد.
 
وی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت هیدراته نگه داشتن بدن، اظهار کرد: مایعات بدون کالری در طول برنامه کاهش وزن، احساس سیری را کاهش می‌دهد. در همین راستا پیشنهاد می‌شود همواره یک بطری حاوی آب و مقداری دانه چیا یا تخم شربتی به همراه داشته باشید، این محلول علاوه بر داشتن فیبر بالا، مایعات فراوانی را وارد بدن می‌کند و در نتیجه حس سیری تا حد زیادی کنترل می‌شود.
 
سهراب تصریح کرد: به هیچ وجه به آب، شکر یا مواد شیرین کننده دیگر اضافه نکنید، البته اضافه کردن مقداری آب لیموترش یا عرقیات گیاهی مثل بیدمشک و بهارنارنج موجب بهتر شدن طعم آن می‌شود.
 
این متخصص تغذیه در خصوص عادت ریزه خواری در برخی افراد، اظهار کرد: حس ریزه خواری در طول روز را با دمنوش های گیاهی که حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان است، کنترل کنید و از مصرف تنقلات پرکالری بپرهیزید. دمنوش ها را می‌توانید به همراه کمی توت خشک یا کشمش و سایر شیرین کننده‌های طبیعی بنوشید.
 
وی در پایان با اشاره به اینکه مواد غذایی جامد در مقایسه با مایعات شیرین با کالری یکسان، حس سیری بیشتری به فرد می‌دهد، بیان کرد: به عنوان مثال مصرف یک عدد سیب یا یک برش نان، حس گرسنگی را بسیار بیشتر از نوشیدن یک لیوان شربت کنترل می‌کند. بنابراین با رعایت این نکات می‌توانید راحت تر به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14379 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد بازدید: 1449 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.