تشکیل جلسه برای نرخ خرید تضمینی و کاهش تعرفه واردات کالای اساسی


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: برای بررسی علت اعلام نشدن نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی پس از ۴ ماه و کاهش تعرفه ۸ قلم کالای اساسی، فردا در مجلس تشکیل جلسه می‌دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نظر افضلی در گفت‌وگویی، در پاسخ به اینکه با گذشت 4 ماه از شروع سال زراعی و زمان اعلام نرخ خرید تضمینی از سوی دولت تاکنون اتفاقی نیفتاده و واکنش کمیسیون کشاورزی مجلس به عنوان ناظر در این زمینه چه بوده است، تصریح کرد: مجلس طی 6 هفته اخیر درگیر برنامه ششم توسعه بود و اصلاً نشست کمیسیون در بخش‌های تخصصی برگزار نشد.

 

وی با اشاره به اینکه قطعاً کمیسیون کشاورزی مجلس نسبت به این موضوع انتقاداتی دارد، تصریح کرد: در عین حال، کاهش تعرفه واردات کالاهای اساسی از جمله برنج از دیگر مواردی است که به زنجیره بخش کشاورزی از تولید تا توزیع ضربه وارد می‌کند و نباید یک‌شبه سیاستی را اعلام کرد.

 

به گفته نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، فردا موضوع تنظیم بازار شب عید، کاهش تعرفه کالاهای اساسی و اعلام نشدن نرخ خرید تضمینی در کمیسیون کشاورزی مجلس مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

طی چند روز گذشته دولت در اقدامی ناگهانی تعرفه واردات 8 قلم از کالاهای اساسی از جمله برنج و گوشت را کاهش داد، تا حدی که تعرفه برنج از 40 به 26 و گوشت از 26 به 5 درصد رسید که برخی آن را در راستای تنظیم بازار و کاهش قیمت‌ها دانسته و برخی آن را عاملی در راستای ضربه به تولید داخلی عنوان می‌کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10756 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن بازدید: 1842 ساعت: 2:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.