کشاورزان از سم پرخطر استفاده نمی‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه براساس دسته بندی های انجام شده ۲۵ درصد سموم در گروه پرخطر قرار دارند، گفت: این سموم موش کش هستند که معمولا توسط کشاورزان استفاده نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در گفتگویی با بیان اینکه در سال ۹۵ براساس دسته بندی‌های انجام شده بیش از ۵۱ درصد سموم در گروه کم خطر، حدود ۲۳ درصد در گروه متوسط خطر و حدود ۲۵ درصد در گروه پر خطر قرار داشتند، اظهارداشت: ۲۵ درصدی که در گروه پرخطر قرار دارند موش‌کش‌ها هستندکه از آنها برای از بین بردن موش و ملخ استفاده می‌شود و سم‌پاشی صورت نمی گیرد معمولا کشاورزان از این سموم استفاده نمی کنند یا کمتر استفاده می کنند.

 

وی تاکید کرد: در کشور ما هیچ سمی که سازمان های بین المللی آن‌را حذف کرده باشند، مصرف نمی شود.

 

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور همچنین تصریح کرد: هیچ مشکلی بر سر راه واردات سموم کم خطر توسط بخش خصوصی به کشور وجود ندارد.

 

ابطالی در بخش دیگری از سخنان خود ساماندهی فروشگاه های غیرمجاز سموم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سال ۹۴ حدود ۳۵۰۰ فروشگاه غیرمجاز سموم در کشور وجود داشت که تعداد این فروشگاه ها تا پایان ۹۵ به کمتر از ۴۰۰ مورد تقلیل یافت.

 

وی با بیان اینکه این کار هنوز ادامه دارد، در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان سال جاری تعداد این فروشگاه ها به صفر خواهد رسید؟ گفت: این فروشگاه ها دوباره ایجاد می شود و چیزی نیست که بوجود نیاید. هر کس که از جایی فرار کرد میرود در جایی دیگر؛ یک فروشگاه ایجاد می کند با این حال ما تفاهم نامه ای با پلیس اماکن منعقد کرده ایم و همچنین در حال انعقاد تفاهم نامه ای با تعزیرات حکومتی هستیم تا این موضوع را به سامان برسانیم.

 

ابطالی تصریح کرد: وزارت صنعت هم باید در این زمینه به ما کمک کند و برای این افراد پروانه صادر نکند در این صورت به راحتی می شود با آنان برخورد کرد؛ بهرحال موفقیت ما در این زمینه در گرو همکاری سایر دستگاه هاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10765 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 1642 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
7 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
11 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.