کشاورزان از سم پرخطر استفاده نمی‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه براساس دسته بندی های انجام شده ۲۵ درصد سموم در گروه پرخطر قرار دارند، گفت: این سموم موش کش هستند که معمولا توسط کشاورزان استفاده نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در گفتگویی با بیان اینکه در سال ۹۵ براساس دسته بندی‌های انجام شده بیش از ۵۱ درصد سموم در گروه کم خطر، حدود ۲۳ درصد در گروه متوسط خطر و حدود ۲۵ درصد در گروه پر خطر قرار داشتند، اظهارداشت: ۲۵ درصدی که در گروه پرخطر قرار دارند موش‌کش‌ها هستندکه از آنها برای از بین بردن موش و ملخ استفاده می‌شود و سم‌پاشی صورت نمی گیرد معمولا کشاورزان از این سموم استفاده نمی کنند یا کمتر استفاده می کنند.

 

وی تاکید کرد: در کشور ما هیچ سمی که سازمان های بین المللی آن‌را حذف کرده باشند، مصرف نمی شود.

 

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور همچنین تصریح کرد: هیچ مشکلی بر سر راه واردات سموم کم خطر توسط بخش خصوصی به کشور وجود ندارد.

 

ابطالی در بخش دیگری از سخنان خود ساماندهی فروشگاه های غیرمجاز سموم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سال ۹۴ حدود ۳۵۰۰ فروشگاه غیرمجاز سموم در کشور وجود داشت که تعداد این فروشگاه ها تا پایان ۹۵ به کمتر از ۴۰۰ مورد تقلیل یافت.

 

وی با بیان اینکه این کار هنوز ادامه دارد، در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان سال جاری تعداد این فروشگاه ها به صفر خواهد رسید؟ گفت: این فروشگاه ها دوباره ایجاد می شود و چیزی نیست که بوجود نیاید. هر کس که از جایی فرار کرد میرود در جایی دیگر؛ یک فروشگاه ایجاد می کند با این حال ما تفاهم نامه ای با پلیس اماکن منعقد کرده ایم و همچنین در حال انعقاد تفاهم نامه ای با تعزیرات حکومتی هستیم تا این موضوع را به سامان برسانیم.

 

ابطالی تصریح کرد: وزارت صنعت هم باید در این زمینه به ما کمک کند و برای این افراد پروانه صادر نکند در این صورت به راحتی می شود با آنان برخورد کرد؛ بهرحال موفقیت ما در این زمینه در گرو همکاری سایر دستگاه هاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10765 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 1747 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
8 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
11 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.