کشاورزان از سم پرخطر استفاده نمی‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه براساس دسته بندی های انجام شده ۲۵ درصد سموم در گروه پرخطر قرار دارند، گفت: این سموم موش کش هستند که معمولا توسط کشاورزان استفاده نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در گفتگویی با بیان اینکه در سال ۹۵ براساس دسته بندی‌های انجام شده بیش از ۵۱ درصد سموم در گروه کم خطر، حدود ۲۳ درصد در گروه متوسط خطر و حدود ۲۵ درصد در گروه پر خطر قرار داشتند، اظهارداشت: ۲۵ درصدی که در گروه پرخطر قرار دارند موش‌کش‌ها هستندکه از آنها برای از بین بردن موش و ملخ استفاده می‌شود و سم‌پاشی صورت نمی گیرد معمولا کشاورزان از این سموم استفاده نمی کنند یا کمتر استفاده می کنند.

 

وی تاکید کرد: در کشور ما هیچ سمی که سازمان های بین المللی آن‌را حذف کرده باشند، مصرف نمی شود.

 

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور همچنین تصریح کرد: هیچ مشکلی بر سر راه واردات سموم کم خطر توسط بخش خصوصی به کشور وجود ندارد.

 

ابطالی در بخش دیگری از سخنان خود ساماندهی فروشگاه های غیرمجاز سموم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سال ۹۴ حدود ۳۵۰۰ فروشگاه غیرمجاز سموم در کشور وجود داشت که تعداد این فروشگاه ها تا پایان ۹۵ به کمتر از ۴۰۰ مورد تقلیل یافت.

 

وی با بیان اینکه این کار هنوز ادامه دارد، در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان سال جاری تعداد این فروشگاه ها به صفر خواهد رسید؟ گفت: این فروشگاه ها دوباره ایجاد می شود و چیزی نیست که بوجود نیاید. هر کس که از جایی فرار کرد میرود در جایی دیگر؛ یک فروشگاه ایجاد می کند با این حال ما تفاهم نامه ای با پلیس اماکن منعقد کرده ایم و همچنین در حال انعقاد تفاهم نامه ای با تعزیرات حکومتی هستیم تا این موضوع را به سامان برسانیم.

 

ابطالی تصریح کرد: وزارت صنعت هم باید در این زمینه به ما کمک کند و برای این افراد پروانه صادر نکند در این صورت به راحتی می شود با آنان برخورد کرد؛ بهرحال موفقیت ما در این زمینه در گرو همکاری سایر دستگاه هاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10765 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 1686 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
11 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.