کاهش چاقی با مصرف میوه و سبزیجات


پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش محققان، مصرف مقادیر زیاد میوه و سبزیجات نه تنها موجب تقویت سلامت می شود بلکه می تواند خطر چاقی را به نصف کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به گفته محققان دانشگاه ناوارا اسپانیا، «مطالعه ما نشان می دهد رژیم غذایی گیاهی با کاهش چشمگیر خطر ابتلا به چاقی همراه است.»

 

این مطالعه شامل بیش از ۱۶ هزار فرد سالم و غیرچاق اسپانیایی بود که حداقل به مدت ۱۰ سال تحت نظر بودند. در طول این مدت در حدود ۶۰۰ نفر چاق شده بودند.

 

شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه اطلاعات مربوط به رژیم غذایی شان را ارائه کردند. به شرکت کنندگان براساس مصرف مواد غذایی گیاهی نظیر سبزیجات، میوه، غلات، مغزیجات، روغن زیتون، حبوبات و سیب زمینی نمره داده شد.

 

همچنین به خاطر مصرف غذاهای حیوانی نظیر چربی های حیوانی، لبنیات، تخم مرغ، ماهی و سایر غذاهای دریایی از آنها نمره کسر شد.

 

براساس نمرات کسب شده، شرکت کنندگان به یکی از ۵ گروه اختصاص داده شدند. هرچقدر نمره فرد بالاتر بود رژیم غذایی اش بیشتر متمایل به مصرف مواد غذایی گیاهی بود.

 

محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان میوه و سبزیجات را مصرف می کردند، افرادی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را داشتند ۴۳ درصد کمتر با ریسک چاقی مواجه بودند.

 

در مورد گروهی که بعد از گروه با بالاترین میزان مصرف میوه و سبزیجات بودند ریسک چاقی تا ۱۷ درصد کمتر بود.

 

محققان عنوان می کنند هرچقدر میزان مصرف میوه و سبزیجات بیشتر باشد احتمال چاقی کمتر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10772 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 2250 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!