با مصرف گوجه فرنگی به جنگ سرطان معده بروید


پایگاه خبری لقمه: طبق یافته جدید محققان، مصرف گوجه فرنگی می تواند به عنوان شیوه ای حفاظتی در مقابل سرطان معده باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان مرکز تحقیقات آنکولوژی مرکوگلیانو ایتالیا دریافتند عصاره گوجه فرنگی کامل مانع از رشد سلول سرطان معده و خصوصیات بدخیم آن می شود.

محققان بر این باورند گوجه فرنگی نه تنها می تواند به عنوان پیشگیری از سرطان معده مصرف شود بلکه احتمالا در درمان های قراردادی فعلی هم کارآیی خواهد داشت.

دانیلا بارونریال سرپرست تیم تحقیق، در مورد این نتایج می گوید: «به نظر می رسد تاثیر ضدتومور گوجه فرنگی فقط مربوط به برخی ترکیبات خاص آن نظیر لیکوپن نیست، بلکه خود گوجه فرنگی باید به طورکامل در نظر گرفته شود.»

در این آزمایشات کل عصاره های چربی گرا گوجه فرنگی از لحاظ توانایی پیگیری خصوصیات گوناگون نئوپلاستیک رشته های سلولی سرطان معده تحت بررسی قرار گرفتند. عصاره دو گونه متفاوت گوجه فرنگی قادر به جلوگیری از رشد و پیشرفت رفتار سلول های بدخیم بودند.

محققان دریافتند درمان با عصاره گوجه فرنگی کامل دارای تاثیرات مهمی در قالب ممانعت از توانایی جابجایی سلول، توقف چرخه سلول از طریق مدولاسیون پروتئین های خانواده رتینوبلاستوما و بازدارنده های چرخه سلولی و در نهایت القای مرگ سلولی سرطان از طریق آپوپتوز خواهد بود.

سرطان معده چهارمین سرطان شایع در دنیاست و با علل ژنتیکی، عفونت Helicobacter pylori، و عادات تغذیه نظیر مصرف غذاهای دودی و شور مرتبط است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10834 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 166 ساعت: 11:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
2 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
3 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 سبزیجاتی که با طبخ، ارزش غذایی شان دو برابر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
6 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 واردات گوجه فرنگی ترکیه ای به روسیه ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
8 رایج ترین غذاهایی که می توانند شما را مسموم کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
9 واردات گوجه ترکیه ای به روسیه آزاد شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
10 9 نوشیدنی که به زیباتر شدن پوستتان کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.