وقتی ملکه انگلستان موش خورد


روزنامه دیلی‌میل به مناسبت تاجگذاری ملکه انگلیس در شصتمین سالگرد نشستن او بر اریکه فرمانروایی انگلیس نگاهی داشته است به پاره‌ای از اسرار زندگی اشرافی ملکه انگلیس.

به گزارش لقمه در گزارشی که دیلی میل از برخی از اسرار زندگی ملکه انگلیس منتشر کرده بود، به غذاهای ویژه‌ای که ملکه در طول سفر خود مصرف می‌کند اشاره کرده است. 
بر اساس این گزارش قبل از هر سفر طولانی مدت ملکه به کشوری دیگر تیمی متشکل از معاون خصوصی، ندیمه مخصوص ملکه، معاون مطبوعاتی و افسر پلیس او از محل مورد نظر بازدید به عمل می آورند تا برنامه‌های ملکه را تنظیم کرده و هر گونه مشکل احتمالی را از بین ببرند.
یکی از مواردی که این تیم موظف به بررسی آن است آب و هوای احتمالی آن منطقه و غذاهایی است که ملکه میل می‌کند. تمام لیست غذاهای پیشنهاد شده به شخص ملکه تحویل داده می‌شود تا خود او آنها را تأیید کند.
پرسنل مخصوص ملکه باید اطمینان حاصل کنند که هیچکدام از غذاها یا نوشیدنی‌هایی که ملکه می‌خورد و می نوشد دمای بدن او را بالا نمی‌برند.

در صورتی که معده ملکه ناراحت باشد، غذاهای محلی سفارش داده نمی‌شوند. غذاهایی مانند خرچنگ، صدف، میگو و غذاهایی از این قبیل نیز جزو غذاهایی هستند که ملکه اصلا نمی‌خورد.
اما حتی با این برنامه‌ریزی‌های دقیق، گاهی اوضاع بر وفق مراد پیش نمی‌رود. در اولین سفر ملکه به بلیز در سال ۱۹۸۵ به وی یک غذای مخصوص محلی به نام «جیبنات» پیشنهاد شد.
ملکه بعد از اینکه یک یا دو گاز به غذا زده بود متوجه شد که غذای مورد نظر یک موش بزرگ بوده است.
ملکه هنگام سفر چندین بسته آب منطقه «مالورن» با خود حمل می‌کند. ضمن اینکه وی مقادیر زیادی چای «ارل گری» با خود همراه می‌برد که چای مورد علاقه‌اش است و شرکت «تویینینگز» آن را به طور اختصاصی برای ملکه ساخته است.


نقل از :فارس

کد: 1086 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 4993 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  کاهش وزن با مصرف فیبر یک متخصص تغذیه گفت: مصرف فیبر با کمک به کنترل اشته...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی ضد سرطان زنانه سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می‌شود.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.