پرورش بیش از 21 هزار ملکه زنبور عسل در مازندران


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پرورش 21 هزار و 736 ملکه زنبور عسل در زنبورستان‌های مازندران طی 9 ماهه امسال خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین نگهدار اظهار کرد: در 9 ماهه امسال بیش از 21 هزار و 736 ملکه زنبورعسل در زنبورستان‌های بخش خصوصی استان، تولید و پرورش یافته و در کلنی‌های زنبورعسل مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مازندران با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی مناسب و پوشش گیاهی متنوع، یکی از قطب‌های صنعت زنبورداری کشور است، خاطرنشان کرد: مازندران توانسته نقش بسزایی در تولید کمی و کیفی محصولات این بخش داشته باشد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران، انتخاب کلنی‌های برتر، استفاده از ملکه‌های جوان و رفتار آرام تر زنبورها در کلنی را از نتایج پرورش ملکه زنبور عسل برای افزایش تولید در هر کلنی دانست.

نگهدار بیان کرد: ملکه‌های زنبور عسل حدود 50 درصد تخم‌ریزی خود را در دو سال اول زندگی و مابقی را در سال‌های بعدی زندگی انجام می‌دهند بنابراین ضروری است هر ساله و یا حداکثر هر دو سال یکبار ملکه زنبور عسل کلنی تعویض شود.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد صفات از طریق ملکه و 50 درصد دیگر صفات از طریق زنبورداران به نسل بعدی انتقال می‌یابد، افزود: با پرورش صحیح ملکه و تعویض به موقع آن می‌توان به نتایج مطلوبی دست یافت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6110 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 2287 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!