کشاورزان خوش حساب بی‌‌نصیب از بخشودگی جرائم بانکی


پایگاه خبری لقمه: رئیس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی کشور گفت: کشاورزان خوش حسابی که هر سال بدهی خود را به همراه سود دیرکرد در قالب تسهیلات جدید تمدید کرده‌اند، مشمول بخشودگی جرائم تا زیر 100 میلیون تومان نمی‌شوند، زیرا ملاک آخرین قرارداد جدید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مسعود اسدی در گفت‌وگویی، در مورد بخشودگی جرائم کشاورزان به بانک کشاورزی اظهار داشت: امکان بخشودگی جرائم تا زیر 100 میلیون تومان با مصوبه اخیر بانک مرکزی به شرط تسویه تا پایان اسفند ماه وجود دارد، اما به دلیل یکسری موانع قانونی یا اعمال سلیقه در تدوین دستورالعمل‌ها، این مصوبه عملاً مشمول کشاورزان خوش حساب نمی‌شود.

 

وی در توضیح بیشتر این موضوع گفت: بانکها طبق تبصره 23 و 25 اصلاح قانون بودجه سال 95 موظف شدند، اصل بدهی بدهکاران را تا 100 میلیون تومان دریافت کنند و نظر قانونگذار این بوده که کشاورزان بتوانند با تسهیلات بیشتری بدهی خود را بپردازند، اما دستورالعمل‌های بانک مرکزی به گونه‌ای بوده که کشاورزان خوش حسابی که بدهی خود را در قالب قرارداد جدید با بانک استمهال کرده‌اند، عملاً مشمول این بخشودگی نمی‌شوند.

 

وی با بیان اینکه بانک‌ها آخرین قرارداد را برای تسویه بخشودگی مدنظر قرار می‌دهند، افزود: اگرچه این مساله طبق قانون بانک درست است، اما چه تفاوتی بین کشاورز خوش حسابی که با بانک در تعامل بوده و بدهی خود را با سود افزوده در قالب وام جدید استمهال کرده با افراد بدحساب وجود دارد.

 

رئیس مجمع ملی تشکل‌های کشاورزی کشور تصریح کرد: اما آنهایی که چندین سال به بانک بدهی داشته و حتی مراجعه‌ای برای پرداخت نداشته‌اند، به راحتی مشمول این تسهیلات شده و اصل بدهی را بدون هیچ گونه جریمه‌ای تسویه می‌کنند.

 

به گفته اسدی 10 هزار میلیارد تومان برای بخشودگی جرائم بدهکاران زیر 10 هزار میلیارد  تومان از سوی دولت در نظر گرفته شده که 2 هزار میلیارد تومان آن به بانک کشاورزی داده شده که در صورتی که از این محل چیزی باقی بماند، به سرمایه بانک کشاورزی افزوده خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد بانک‌ها ترجیح می‌دهند، با سخت‌گیری‌های بیشتر این پول بیشتر تبدیل به سرمایه اولیه بانک کشاورزی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10867 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند بازدید: 2102 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
5 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
11 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن‌ نیست در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان می‌دهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.