مواد غذایی که می توان جایگزین گوشت قرمز کرد


پایگاه خبری لقمه: رژیم های غذایی که مقدار زیادی گوشت قرمز دارند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخیسرطان ها را افزایش می دهند. نتایج مطالعاتی که به تازگی انجام شده نشان می دهد که مصرف بیش از حد گوشت قرمز و به ویژه گوشت های فرآوری شده از میزان طول عمر افراد کم می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، البته ضرورتی ندارد که حتما گیاه خوار شوید اما بهتر است میزان مصرف گوشت قرمز را کم کنید و به جای آن از منابع سالم پروتئین استفاده کنید.

 

گوشت قرمز و مرگ و میر

در یک مطالعه که در دانشگاه هاروارد انجام شد، رژیم غذایی و سلامت عمومی ۱۲۵۰۰۰ نفر به مدت ۲۰ سال مورد بررسی قرار گرفت. از این تعداد حدود ۲۴۰۰۰ نفر به علت بیماری های قلبی و یا سرطان جان خود را از دست دادند.

 

در این مطالعه نشان داده شد که افرادی که میزان گوشت قرمز بیشتری مصرف می کردند در سنین پایین تری جان خود را از دست داده اند. همچنین افرادی که گوشت قرمز بیشتری مصرف می کردند، وزن بیشتری داشتند، ورزش کمتری می کردند و مصرف سیگار و الکل بیشتری داشتند.

 

محققان سعی کردند سبک زندگی این افراد را تغییر دهند و در این کار نیز موفق شدند اما با این وجود تاثیرات مصرف گوشت قرمز همچنان باقی ماند.به ازای مصرف یک وعده غذایی شامل سه انس گوشت قرمز، به احتمال ۱۳ درصد، یک روز از عمر افراد کاسته می شود.

 

منظور از گوشت قرمز گوشت گاو، بره و گوسفند است. همین آمار برای گوشت های فرآوری شده مانند هات داگ، بیکن و ژامبون ها تا ۲۰ درصد افزایش می یابد. این به این معناست که به ازای هر وعده غذایی شامل مثلا هات داگ به احتمال ۲۰ درصد یک روز از عمر شما کاسته می شود.

 

نتیجه ی نهایی این مطالعه نشان می دهد که مصرف منظم گوشت قرمز و به ویژه گوشت های فرآوری شده به میزان قابل توجهی میزان مرگ و میر در سنین پایین را افزایش می دهد.

 

مواد غذایی که باید به جای گوشت قرمز مصرف کرد

کاهش مصرف گوشت قرمز به معنای افزایش طول عمر است. مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف میانگین نیم وعده غذایی در روز می تواند از حدود ۱۰ درصد مرگ های قابل پیشگیری، پیشگیری کند.

 

پس میزان مصرف گوشت قرمز را کم کنید و به جای آن از این مواد غذایی استفاده کنید:

 

ماهی

مرغ و بوقلمون

آجیل

حبوبات

غلات کامل

محصولات لبنی کم چرب

 

جایگزین کردن روزانه یک وعده غذایی ساخته شده از گوشت قرمز با یکی از مواد بالا می تواند میزان مرگ و میر را ۷ تا ۱۹ درصد کاهش دهد.

 

البته به یاد داشته باشید که این اعداد و آمار به صورت میانگین بوده و ممکن است در یک فرد از این مقدار بالاتر باشد و یا در فردی دیگر کمتر باشد. به هر حال کم کردن مصرف گوشت قرمز و جایگزین کردن آن با این مواد خوراکی در هر صورت مفید هستند و بهتر است که حتما این کار را بکنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10940 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 1640 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
6 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
10 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
11 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت