پیشگیری از دیابت با مصرف روزانه چای


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در برگ های چای مانع از جذب قند در خون می شود و می تواند از دیابت پیشگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یافته های جدید نشان می دهد پلی فنول ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد که درست قبل از نوشیدن چای، نوشیدنی مملو از ساکاروز دریافت کرده بودند.

 

محققان ادعا می کنند مصرف چای به خنثی کردن افزایش میزان قندخون که با مصرف اسنک های شیرین آغاز می شود کمک می کند.

 

دکتر تیم باند، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بعد از آب، چای دومین نوشیدنی رایج در کل دنیاست و تحقیق جدید نشان می دهد که چقدر برای سلامت خوب است.»

 

وی در ادامه می افزاید: «ظاهراً این پلی فنول ها موجب کاهش شاخص گلوکز نوشیدنی های حاوی قند می شوند؛ شاخص گلوکز، توانایی نسبی مواد خوراکی کربوهیدرات در افزایش میزان گلوکز خون است.»

 

تیم تحقیق، تاثیرات نوشیدن چای را بر روی ۲۴ شرکت کننده که نیمی از آنها دارای میزان قند خون عادی و نیم دیگر مبتلا به علائم پیش دیابت بودند بررسی کرد.

 

روز قبل از هر آزمایش، از هردو گروه خواسته شد تا از هرگونه ورزش خودداری کرده و در حدمتوسط غذا بخورند و وعده غذایی شب شان حاوی میزان پایین قند باشد.

 

صبح روز بعد، نمونه خون افراد به هنگام ناشتا گرفته شد. به آنها نوشیدنی شیرین همراه با دوز بالا یا پایین پلی فنول چای یا دارونما داده شد. نمونه های خون بعدی ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ دقیقه بعد گرفته شد.

 

محققان این آزمایش را سه بار با فاصله یک هفته ای تکرار کردند. نتایج نشان داد هر دو دوز پلی فنول چای، توقف مشابه و قابل توجهی در افزایش قندخون نشان دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10952 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 1433 ساعت: 9:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت