ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری


پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به آنکه استاندارد تشویقی، موجب عرضه برخی ازعسل های ضعیف به بازار می شود از این رو پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری،حسین صفایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی درکارگاه آموزشی عسل ارگانیک با اشاره به آنکه زنبور عسل موجودی پررمز و راز است که در امنیت غذایی و نهاده های کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: زنبورعسل نهاده ای است که حضورش در عرصه، افزایش 100درصدی بهره وری در محصولات زراعی و باغی را به همراه دارد.

 
 مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ادامه داد: در حال حاضر 250 تعاونی در این صنعت مشغول به فعالیت هستند که بنابر تصمیم اخیر سازمان حدود 120 تعاونی نیاز به بازبینی دارند تا عملکرد آنها افزایش یابد.
 
 معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به نقش اتحادیه زنبورداران در شکل گیری صندوق حمایت از طیور اظهار داشت: این صندوق با سرمایه ای بالغ بر 22 میلیارد تومان تشکیل شده که در جهت تامین زیرساخت ها به کار گرفته می شود.
 
 وی با بیان اینکه منابع محدود به صندوق نمی تواند جوابگوی سرمایه در گردش زنبورداران باشد، گفت: در صنعت زنبورعسل رقمی معادل 3 هزار و 400 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده که همه ساله نصف این مبلغ را زنبورداران برای سرمایه در گردش خود نیاز دارند.
 
 این مقام مسئول سرانه مصرف عسل در ایران را 950 الی 960 گرم اعلام کردو افزود: البته به این رقم نباید اکتفا کنیم و همواره باید در صدد توسعه مصرف عسل باشیم.
 
 صفایی با اشاره به اینکه تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری تاثیر به سزایی در میزان صادرات دارد، اظهار داشت: از سازمان ملی استاندارد پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم تا در کنار اتحادیه زنبور داران و تشکل ها بتوانیم شاهد روند روبه رشد صادرات محصول باشیم.
 
 وی با اشاره به ضرورت برندسازی داخلی و خارجی عسل گفت: باوجود آنکه به دنبال نبود استانداردهای اجباری تولیدات ضعیف وارد بازار می شود، از این رو برند سازی محصول از سوی اتحادیه ها باید مورد توجه قرار گیرد.
 
 این مقام مسئول تصریح کرد: در شرایط کنونی زنبوردارانی که عسل خود را مطابق با قوانین و مقررات تولید می نمایند می توانند محصول خود را از نشانه تجاری اکسیر عرضه کنند.
 
 ایران در زمره تولیدکنندگان برتر عسل است/ ضرورت تخصیص یارانه به توسعه محصولات ارگانیک
 
رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک در کارگاه عسل ارگانیک که در محل سازمان تعاون روستایی برگزار شد، اظهار داشت: طی 10 سال اخیر اقدامات متعددی در حیث تولید محصولات ارگانیک صورت گرفته به طوریکه هم اکنون انجمن ارگانیک ایران وارد فاز جدیدی شده است.
 
 وی افزود: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری در آبان ماه 94 و مصوبه مجلس در سال گذشته توسعه محصولات ارگانیک بایدیک حرکت ملی دانست.
 
 به گفته نورانی طی 11 سال اخیر هیچ حمایت مالی برای تولید این محصولات از انجمن صورت نگرفته است.
 
 رئیس انجمن ارگانیک با بیان اینکه سالانه حدود 1 میلیون و200 هزار تن عسل در دنیا تولید می شود گفت: بنابر آمار و ارقام سال 2017 چین رتبه نخست و ایران رتبه چهارم تولید عسل در دنیا را به خود اختصاص داده است.
 
 وی سرانه مصرف عسل در دنیا را 500 گرم و ایران 330 گرم اعلام کرد.
 
 این مقام مسئول با اشاره به برنامه ششم توسعه مبنی بر توسعه تولید محصولات ارگانیک اظهارداشت: با توجه به آنکه در دهه های گذشته سموم و کودهای شیمیایی با یارانه در اختیار کشاورزان قرار می گیرد لذا انتظار می رود که دولت دوازدهم در بخش کشاورزی و زنبورداری نیز یارانه هایی برای توسعه محصولات ارگانیک اختصاص دهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11089 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 2873 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
10 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
11 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.