آیا می‌توان آب معدنی را جایگزین شیر و محصولات لبنی کرد؟


پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، آب معدنی یک منبع خوب کلسیم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج مطالعات جدید حاکی از آن است که آب معدنی می‌تواند منبع خوبی از کلسیم باشد و به عنوان جایگزینی برای محصولات لبنی و شیر استفاده شود.

 
به گزارش زی‌نیوز،ترزا گرپنر از دانشگاه لایبنیتس در هانوفر آلمان اظهار کرد: در حالی که تعداد زیادی از افراد دارای اضافه وزن هستند، مصرف مواد غذایی جایگزین بسیار موثر است و محققان در حال جایگزینی برای دریافت کلسیم از موادی غیر از مواد غذایی شیرین و لبنی هستند.
 
این مطالعه بر روی پنج محصول متفاوت که هر کدام حاوی ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم هستند، انجام شد.
 
بررسی در مورد سه نوع آب معدنی، شیر و مکمل کلسیم بود. ۲۱ نفر از زنان و مردان در این مطالعه شرکت کردند.
 
نتایج مطالعه انجام شده نشان داد کلسیم در آب معدنی مانند کلسیم در شیر جذب می‌شود.
 
البته محققان، آب با محتوای کلسیم بالا را برای بیماران مبتلا به پوکی استخوان توصیه می‌کنند.
 
دکتر ماریا لویزا برندی، از دانشگاه فلورانس در ایتالیا اظهار کرد: آب معدنی منبع خوبی از کلسیم است.
 
البته این بررسی نیاز به مطالعه و تحقیقات بیشتر دارد.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11129 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير بازدید: 1050 ساعت: 8:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 پزشک هوش مصنوعی اپل چقدر قابل اعتماد است؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۴ فروردين
4 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
6 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
8 چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان
9 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
10 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
11 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.