تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد!


پایگاه خبری لقمه: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: به دلیل افزایش شدید قیمت کالاها، بسیاری از محصولات از سبد غذایی مردم حذف شده است که نمونه آن جایگزین شدن ماکارونی به جای برنج است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، قاسمعلی حسنی دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت‌های افسار گسیخته کالاها به ویژه کالاهای خوراکی، تقاضا به شدت کاهش یافته است.

 
وی افزود: با قیمت آزاد همه کالاها در بازار موجود هستند و کمبودی نداریم اما با قیمت‌های دولتی، کالاها فراوانی ندارند.
 
وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون در ۵ کالای پرمصرف افزایش قیمت شدیدی را شاهد بودیم به طوری که در سطح بنکداری برنج ۱۵ درصد، روغن ۳۵ درصد، شکر ۹۰ درصد، محصولات سلولزی ۲۰ درصد و حبوبات ۳۵ درصد گران‌تر شده است.
 
حسنی گفت: در حال حاضر برنج ایرانی بین ۲۷ تا ۳۷ هزار تومان و برنج خارجی بین ۱۹ تا ۲۴ هزار تومان به فروش می‌رسد که همین امر موجب شده تقاضا به سمت ماکارونی افزایش یابد و مردم این محصول را جایگزین برنج کرده اند.
 
وی اظهار داشت: دولت سیزدهم باید فکری اساسی برای سفره معیشت مردم بیاندیشد چراکه این وضعیت قیمت‌ها موجب کوچک شدن سفره مردم شده و بسیاری از کالاها از سبد غذایی مردم حذف شده است.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14394 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 1162 ساعت: 2:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
6 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۹ خرداد
9 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.