پرداخت بیش از نیمی از مطالبات چایکاران


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از خرید ۷۸ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خبر داد و گفت: تاکنون بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان معادل بیش از ۵۲ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده که میزان پرداختی‌ها نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته سه برابر افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روز بهان در گفت‌وگویی، اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۷۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش حدود ۱۵۵ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده که از این میزان بیش از ۱۸ هزار تن چای خشک تولید شده است. تاکنون بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان بیش از ۵۲ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده و مابقی آن نیز به تدریج تامین و به حساب آنها واریز می‌شود.

 
وی با بیان اینکه میزان پرداخت مطالبات چایکاران سه برابر سال گذشته در همین بازه زمانی است، افزود: برخی شاید تصور کنند که با باقی ماندن بیش از ۴۸ درصد مطالبات چایکاران مبلغ قابل توجهی به آنها پرداخت نشده و دولت یا کارخانه‌جات کوتاهی کرده‌اند اما باید گفت در سال گذشته در همین بازه زمانی تنها ۲۷ میلیارد تومان به حساب چایکاران واریز شده بود. این در حالی است که این میزان هم‌اکنون به حدود ۸۱ میلیارد تومان رسیده و باغی را نمی‌توان پیدا کرد که برگ‌چینی داشته و بخشی از مطالبات خود را دریافت نکرده است.
 
وی گفت: برخی کارخانه‌های فرآوری چای همه قدر و سهم خود تا تاریخ ۳۱ خرداد ماه را پرداخت کرده‌اند و دولت نیز تاکنون بیش از قدر و سهم خود به سازمان چای اعتبار داده است. حال آنکه اردیبهشت‌ماه ۴۰ درصد چای تولید شده در هر سال برداشت می‌شود و بیشتر از آنچه تصور کنید، در ماه‌هایی که هنوز بودجه به سازمانی اختصاص نیافته برای خرید تضمینی چای اعتبار دریافت کرده‌ایم و به حساب چایکاران واریز شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11239 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير بازدید: 1660 ساعت: 3:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان به حساب داروخانه‌ها ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
5 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
10 پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
11 پرونده مطالبات گندمکاران با اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران بسته شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.