۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران در سه روز اخیر خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به پرداخت پول کشاورزان بابت تحویل گندم، گفت: تاکنون بیش از ۷۱ درصد از پول کشاورزان بابت تحویل گندم به مراکز خرید، پرداخت شده و پیگیری برای پرداخت ۲۹ درصد باقی‌مانده مطالبات این عزیزان نیز در جریان است.

 
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در ادامه تاکید کرد: از روز شنبه تا دوشنبه این هفته، ۲۰ هزار و ۷۰۴ میلیارد تومان پول خرید گندم از کشاورزان به حساب این عزیزان واریز شده است، و به این ترتیب تا ساعت ۷ صبح امروز، ۱۰۸ هزار و ۵۱۷ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
 
راد با اشاره به این که مطالبات کشاورزان ۲۲ استان از ۷۰ تا ۹۷ درصد و مطالبات کشاورزان ۹ استان از ۵۴ تا ۶۹ درصد پرداخت شده است، اظهار کرد: درمجموع، ۷۱۲ هزار کشاورز، ۲ میلیون و ۲۱ هزار محموله حاوی محصول خود را تحویل مراکز خرید تضمینی گندم داده‌اند.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15342 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 1057 ساعت: 8:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
مواد غذایی لازم برای از بین بردن چروک پوست خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده که با پیری و چین و چروک پوست مقابله کرده و زیبایی و شادابی آن را حفظ می‌کند. لازمه داشتن بدنی سالم و پوستی زیبا در تغذیه مناسب و سالم است.
درمان آکنه با محلول‌های خوراکی تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورت‌تان خودنمایی می‌كند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا می‌خواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.