۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران در سه روز اخیر خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به پرداخت پول کشاورزان بابت تحویل گندم، گفت: تاکنون بیش از ۷۱ درصد از پول کشاورزان بابت تحویل گندم به مراکز خرید، پرداخت شده و پیگیری برای پرداخت ۲۹ درصد باقی‌مانده مطالبات این عزیزان نیز در جریان است.

 
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در ادامه تاکید کرد: از روز شنبه تا دوشنبه این هفته، ۲۰ هزار و ۷۰۴ میلیارد تومان پول خرید گندم از کشاورزان به حساب این عزیزان واریز شده است، و به این ترتیب تا ساعت ۷ صبح امروز، ۱۰۸ هزار و ۵۱۷ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
 
راد با اشاره به این که مطالبات کشاورزان ۲۲ استان از ۷۰ تا ۹۷ درصد و مطالبات کشاورزان ۹ استان از ۵۴ تا ۶۹ درصد پرداخت شده است، اظهار کرد: درمجموع، ۷۱۲ هزار کشاورز، ۲ میلیون و ۲۱ هزار محموله حاوی محصول خود را تحویل مراکز خرید تضمینی گندم داده‌اند.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15342 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 1091 ساعت: 8:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
7 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
8 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
10 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
11 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»