سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است


رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، سیاست دولت را واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی دانست و گفت: واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم و اکنون ذرت و سموم در دست بخش خصوصی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گودرز نجفیان روز سه شنبه در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی که در این موسسه با حضور وزیر جهادکشاورزی برگزار شد، افزود: در زمینه حبوبات و دانه های روغنی کار واگذاری به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم. 

وی تصریح کرد: با استمرار توجه به مقوله پژوهش های کاربردی در زمینه معرفی ارقام اصلاح شده پویایی بخش دولتی و تقویت بخش خصوصی در این زمینه بیشتر شده است. 
نجفیان افزود: با پویایی بخش دولتی و تقویت بخش خصوصی پتانسیل های نهفته در این زمینه برای اعتلای برنامه های خوداتکایی وزارت جهاد کشاورزی و افزایش ضریب امنیت غذایی آحاد کشور بالفعل می شود. 
 
رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر با بیان اینکه واگذاری به بخش خصوصی سبب کاهش دخالت دولت و تنها نظارت دولتی می شود، بیان داشت: درصدد توسعه امنیت غذایی در کشور و کاهش وابستگی هستیم که این امر با ارتقا بهره وری آب توسعه می یابد. 
وی در ادامه داد: امسال در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی حدود 28 رقم اطلاع رسانی می شود که از این تعداد 23 رقم دولتی و 5 رقم خصوصی است. 
 
رئیس موسسه تحقیقاتی تهیه و اصلاح نهال و بذر کشور در ادامه بیان داشت: امروزه نقش ارقام اصلاح شده در نظام تولید بسیار اساسی بوده و به همین دلیل هر ساله تعداد ارقام زراعی و باغی جدیدی زیادی در جهان تولید و به کشاورزان معرفی می شوند. 
 
نجفیان ادامه داد: به دلیل ارزش افزوده ای که این ارقام در گردش مالی بخش کشاورزی ایجاد می کنند تجارت پرسود و مهمی در زمینه تولید و فروش بذر ارقام اصلاح شده در دنیا شکل گرفته است. 
دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی در کرج آغاز به کار کرد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11342 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2214 ساعت: 11:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
2 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
3 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
4 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
5 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
7 حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير
8 رونمایی از سند امنیت غذایی در آینده ای نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ فروردين
9 امنیت غذایی با توسعه کشاورزی هوشمند تحقق می‌یابد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
10 نیاز کشور به اجرای ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی برای تامین امنیت غذایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ دي
11 سند امنیت غذایی برای اولین بار در کشور تدوین می شود ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره شایعات وحشتناک رایج لاغری چه می‌دانید چاقی و اضـافه وزن این روزها به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم تبدیل شده است. هر روز یک رژیم غذایی تازه و یک داروی جدید برای کاهش وزن وارد بازار می‌شود.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»