آغاز ثبت نام واحدهای تولیدی کشاورزی برای دریافت تسهیلات


پایگاه خبری لقمه: قائم مقام و معاون طرح و برنامه وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : ثبت نام از واحدهای تولیدی کشاورزی برای دریافت تسهیلات رونق تولید از امروز از طریق سامانه «بهین‌یاب» آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی با بیان اینکه  این ثبت نام  بر اساس درخواست وزیر جهاد کشاورزی و موافقت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و وزیر صنعت، معدن و تجارت  آغاز شد افزود: این موضوع در جلسات برگزار شده بین وزارت صنعت ،‌معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی  مورد بحث و بررسی قرار گرفت و واحدهای مشمول طرح، نحوه ثبت نام آنها، مراحل بررسی پرونده ها و معرفی واحدها به بانک جمع بندی و به تصویب رسید.

 
قائم مقام وزیر صنعت ، معدن و تجارت در امور تولید اضافه کرد: با فراهم سازی امکان ثبت نام برای واحدهای کشاورزی در سامانه بهین یاب، واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی، واحدهای صنایع غذایی، واحدهای تولیدی محصولات گلخانه ای و واحدهای پرورش ماهی در قفس می توانند با مراجعه به این سامانه و ثبت درخواست خود از مزایای طرح رونق در سال ۹۶ بهره مند شوند.
 
رحمانی تصریح کرد : طرح رونق تولید از مجموعه پروژه های اقتصاد مقاومتی است که در سال گذشته با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت به تصویب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی رسید و با توجه به عملکرد بسیار موفق آن که با همکاری بانک مرکزی، بانک های عامل، سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی در کشور اجرا شد، در سال جاری نیز مورد تاکید و تایید ستاد فرماندهی قرار گرفت و جزو پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال  ۹۶ نیز قرار گرفت.
 
وی یادآور شد: در سال  گذشته و در قالب این پروژه بیش از ۲۵ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی به ارزش حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11401 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 1435 ساعت: 9:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
5 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
9 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...