تغذیه با شیر مادر موجب ایجاد علاقمندی کودک به سبزیجات می شود


پایگاه خبری لقمه: محققان می گویند اگر می خواهید فرزندتان با اشتیاق سبزیجات بخورد سعی کنید در طول شیردهی به نوزادتان سبزیجات مصرف کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان مرکز حواس شیمیایی مونل فیلادلفیا دریافتند نوزادانی که شیر سینه با عطر و طعم سبزیجات می خورند کمتر از مصرف سبزیجات در دوره کودکی اجتناب می کنند.

 
جولی مینلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تجربه حسی هر کودکی منحصربه فرد است اما طعم و مزه اولین غذا که از رحم شروع می شود بستگی به آن چیزی دارد که مادر مصرف می کند.»
 
زمانیکه مادر باردار سبزیجات مصرف می کند مایع آمونیاک مادر و بعد از آن شیر مادر طعم سبزیجات می گیرد و همین طعم و مزه به کودک منتقل می شود از اینرو در دوره پیش دبستان کمتر از خوردن سبزیجات خودداری می کند.
 
همانند بسیاری از مادران و افراد بزرگسال، کودکان بیشتر مایل به انتخاب میان وعده های شیرین و شور و نوشیدنی های قندی هستند که همگی در چاقی و بیماری های مزمن نقش دارند.
 
در این مطالعه، مینلا به طورتصادفی ۹۷ مادری که به نوزادشان شیر می دادند را به یکی از ۵ گروه اختصاص دادند.
 
به مدت یک ماه، سه گروه نصف فنجان آب هویج، کرفس، چغندر و یا سبزیجات دیگر را قبل از شیردهی نوشیدند. یک گروه زمانی شروع به نوشیدن آب سبزیجات کردند که نوزادشان دو هفته شده بود، و گروه دیگر در زمان ۱.۵ ماهگی و گروه سوم در زمان ۲.۵ ماهگی نوزاد شروع به مصرف آب سبزیجات کردند.
 
مادران گروه چهارم به مدت سه ماه و زمانیکه کودک شان دو هفته ای بود آب سبزیجات نوشیدند. گروه پنجم به عنوان گروه کنترل هیچ آب سبزیجاتی نمی نوشیدند.
 
محققان مشاهده کردند زمانیکه غذاهای پخته به رژیم غذایی کودک اضافه شد کودکانی که در معرض شیر مادر با طعم سبزیجات قرار گرفته بودند حس بدی نسبت به غذایشان نشان نمی دادند.
 
همچنین هر چقدر قرارگیری در معرض طعم و مزه سبزیجات زودتر شروع شود، احتمال اجتناب کودک کمتر خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11504 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 1602 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
4 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
8 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
11 راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.