تغذیه با شیر مادر موجب ایجاد علاقمندی کودک به سبزیجات می شود


پایگاه خبری لقمه: محققان می گویند اگر می خواهید فرزندتان با اشتیاق سبزیجات بخورد سعی کنید در طول شیردهی به نوزادتان سبزیجات مصرف کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان مرکز حواس شیمیایی مونل فیلادلفیا دریافتند نوزادانی که شیر سینه با عطر و طعم سبزیجات می خورند کمتر از مصرف سبزیجات در دوره کودکی اجتناب می کنند.

 
جولی مینلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تجربه حسی هر کودکی منحصربه فرد است اما طعم و مزه اولین غذا که از رحم شروع می شود بستگی به آن چیزی دارد که مادر مصرف می کند.»
 
زمانیکه مادر باردار سبزیجات مصرف می کند مایع آمونیاک مادر و بعد از آن شیر مادر طعم سبزیجات می گیرد و همین طعم و مزه به کودک منتقل می شود از اینرو در دوره پیش دبستان کمتر از خوردن سبزیجات خودداری می کند.
 
همانند بسیاری از مادران و افراد بزرگسال، کودکان بیشتر مایل به انتخاب میان وعده های شیرین و شور و نوشیدنی های قندی هستند که همگی در چاقی و بیماری های مزمن نقش دارند.
 
در این مطالعه، مینلا به طورتصادفی ۹۷ مادری که به نوزادشان شیر می دادند را به یکی از ۵ گروه اختصاص دادند.
 
به مدت یک ماه، سه گروه نصف فنجان آب هویج، کرفس، چغندر و یا سبزیجات دیگر را قبل از شیردهی نوشیدند. یک گروه زمانی شروع به نوشیدن آب سبزیجات کردند که نوزادشان دو هفته شده بود، و گروه دیگر در زمان ۱.۵ ماهگی و گروه سوم در زمان ۲.۵ ماهگی نوزاد شروع به مصرف آب سبزیجات کردند.
 
مادران گروه چهارم به مدت سه ماه و زمانیکه کودک شان دو هفته ای بود آب سبزیجات نوشیدند. گروه پنجم به عنوان گروه کنترل هیچ آب سبزیجاتی نمی نوشیدند.
 
محققان مشاهده کردند زمانیکه غذاهای پخته به رژیم غذایی کودک اضافه شد کودکانی که در معرض شیر مادر با طعم سبزیجات قرار گرفته بودند حس بدی نسبت به غذایشان نشان نمی دادند.
 
همچنین هر چقدر قرارگیری در معرض طعم و مزه سبزیجات زودتر شروع شود، احتمال اجتناب کودک کمتر خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11504 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 1338 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
4 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
5 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
6 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
7 راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
8 کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
9 غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
11 مصرف ماهی به صورت آب پز برای سلامت مفید است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت