به گزارش خبرنگار لقمه، نشریات و مجلات آشپزی در ایران معمولاً دارای طراحی های شاد، عناوین زیاد و متنوع در مورد آشپزی و مواد غذایی و همچنین دستورهای جذاب آشپزی هستند. اما برای کسانی که به نشریات آشپزی و خانه داری علاقه مند هستند، شاید انتخاب یکی از آنها دشوار و سخت باشد.
سایت لقمه به منظور نزدیک شدن به انتخاب ها و اینکه تعیین کند کدام نشریه از طرف مخاطبان مورد پسند قرار می گیرد،
این نظرسنجی را ترتیب داد تا پرطرفدارترین نشریه آشپزی را از بین 16 نشریه فعال در این زمینه را معلوم کند.
بر این اساس، سوالی تحت عنوان "کدام نشریه آشپزی و تغذیهای را بیشتر دوست دارید؟" مطرح شد که طبق آن، 2 هزار و 68 نفر در آن شرکت کردند.
نشریاتی که در این نظرسنجی از آنها نام برده شده بود به همراه درصد نظردهی آنها، عبارتند از:
آشپزباشی (%11)، آشپزی خانواده سبز (%10) ، آشپزی فکر روز (%1) ، آشپزی مثبت (%6) ، تغذیه و سلامتی (%3) ، دستور آشپزی (%3) ، دنیای تغذیه (%2) ، ساناز سانیا (%14) ، سر آشپز (%5) ، سفره ایرانی (%5) ، سیب سبز (%4) ، غذا (%3) ، فرهنگ آشپزی (%0) ، قنادباشی (%6) ، نارنگ (%0) و هنر آشپزی (%19).
که بر اساس این آمار، نشریه هنر آشپزی با 19 درصد اعلام نظر شرکت کنندگان در رتبه اول قرار می گیرد و مجله ساناز سانیا و آشپزباشی، رتبه های دوم و سوم را از آن خود کردند.