در افتتاحیه نمایشگاه صنعت نان عنوان شد؛
مردم همچنان نان سنتی را ترجیح می‌دهند


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با نظرسنجی‌هایی که از مصرف‌کنندگان نان به دست آمده رضایت 78 درصدی مشتریان را به دست آورده‌ایم.

به گزارش خبرنگار لقمه، ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نان با حضور 87 شرکت داخلی و 15 شرکت خارجی از 10 کشور جهان در محل دائمی نمایشگاه بین المللی آغاز به کار کرد. حمایت از تولید ملی و سرمایه ایرانی در عرصه صنعت نان و آرد کشور، اصلاح الگوی مصرف نان در راستای تحقق اهداف هدفمندی‌ یارانه‌ها، فرهنگ درست نان، چگونگی سرمایه‌گذاری در صنعت آرد و نان و ایجاد بستر تعامل و همکاری‌های بیشتر در صنعت آرد و نان کشور از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام شده است.

بر این اساس، «عباس قبادی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز 19 آذرماه در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نان گفت: امسال گندم کمتری نسبت به سال گذشته خریدیم و بیشتر خرید از گندم‌کاران توسط بخش خصوصی انجام شده است که خوشبختانه کیفیت گندم امسال به مراتب از سال‌های گذشته بهتر بوده است. به دنبال آن هستیم که نان صنعتی را جایگزین نان سنتی کنیم که دستیابی این مهم در گرو فرهنگ سازی درمیان عموم مردم است.

وی افزود: درحال حاضر از برنامه‌های پنجم توسعه برای استفاده 40 درصدی عموم مردم از نان صنعتی عقب هستیم و این بیشتر به دلیل عدم تمایل مردم شهرستان‌ها به استفاده از این نان‌ها است. به طور مثال می توان به شهر ارومیه که تنها یک واحد تولید نان صنعتی داشت اشاره کنیم که به دلیل عدم استقبال مردم تعطیل شد.




کد: 2458 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 5249 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۰ مهر
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
5 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
9 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.