اندامی زیبا با رعایت این نکات تغذیه ای


پایگاه خبری لقمه: امروزه ورزش و تناسب اندام دغدغه ی تمام گروه های سنی می باشد , اما رعایت نکات تغذیه ای قبل ,بعد و حتی در حین فعالییت بدنی بسیار مهم است .در این مقاله سعی داریم شمارا با نکاتی آشنا کنیم که به حفظ عملکرد ورزشی شما کمک کند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، وعده های غذایی قبل ورزش و توصیه های تغذیه ای 

 
-بین 3 تا 4 ساعت قبل ورزش وعده ی غذایی کم چرب و کم فیبر مصرف شود 
 
-نیم ساعت قبل ورزش حتما یک وعده ی کربوهیدراتی ساده مثل نان مصرف شود 
 
-مواد شکردار مانند نوشابه ها قبل ورزش توصیه نمی شود
 
وعده های غذایی حین ورزش و توصیه های تغذیه ای 
 
-در ورزش های طولانی مصرف کربوهیدرات ها ضروری می باشد 
 
-بعد از یک ساعت ورزش باید حدود 0.7 گرم به ازای کیلوگرم وزن بدن کربوهیدرات دریافت شود 
 
-مصرف آب میوه همراه آب در حین ورزش توصیه می شود 
 
-باید بدانیم نوشیدنی های مصرفی حین ورزش باید حدود 6 تا 8 درصد کربوهیدرات داشته باشند
 
-میتوان حین ورزش نوشیدنی های دست ساز شامل :آب +کمی ابلیموه+کمی شکر 
 
وعده های غذایی بعد ورزش و توصیه های تغذیه ای 
 
30 دقیقه بعد از ورزش 1 تا 1.5 گرم کربوهیدرات به ازای کیلوگرم وزن میدهیم 
 
بعد ورزش فرد باید 20 گرم پروتیین مصرف کند 
 
مصرف آب کافی به همراه سدیم کافی پیشنهاد می شود .
 
مصرف خرما یا عسل بعد ورزش مناسب است 
 
توصیه های تغذیه ای کلی
 
1.مصرف مولتی ویتامین ها توصیه می شود 
 
2.در طی ورزش آب کافی مصرف شود 
 
3.نوشیدنی های دست ساز برای حین ورزش شامل آب , نمک, عسل , زنجفیل باید باشد 
 
4.تجویز استرویید های آنابولیک و  هورمون رشد ممنوع می باشد 
 
5.در ورزشکاران حرفه ای میتوان پودر های پروتیینی وی را تجویز نمود 
 
6.مصرف ال آرژنین یکی قبل خواب کمک دهنده برای عضله سازی است 
 
7. سفیده ی تخم مرغ و خرما و عسل را در وعده های غذایی جای میدهیم 
 
8.افرادی که ورزش را کمتر از یک سال است شروع کرده اند نباید رژیم های مخصوص ورزشکاران برایشان تجویز شود
 
آیدا ضیف الدینی مشاور تغذیه و رژیم درمانی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 11613 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 1889 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 شما چند وعده غذا می خورید آقای اقتصاددان؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
5 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
6 رشد تجارت ایران با همسایگان در دولت سیزدهم؛ وعده‌ای که محقق شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ شهريور
7 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
8 وعده وزارت کشاورزی به تولید کنندگان برای تامین نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
10 این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400 ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.