به گزارش پایگاه خبری لقمه، گلبن سهراب متخصص تغذیه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد در ماه مبارک رمضان با آن مواجه هستند، احساس سوزش و یا رفلاکس سر دل است، افزود: این مشکل در واقع برگشت اسید از معده به مری است.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از این بروز این مشکل روزه داران بعد از وعده سحر یا افطار بلافاصله دراز نکشید و حداقل نیم تا یک ساعت در حال نشسته باشید.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان این مطلب که به حداقل رساندن مصرف کافئین میتواند راه حل مؤثری برای کاهش درد معده باشد، افزود: چای پررنگ، قهوه و نوشابههای مشکی منابع اصلی کافئینها هستند که باید کمتر مصرف شود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی، پرهیز از پرخوری خصوصاً در ماه مبارک رمضان را مورد تاکید قرار داد و گفت: مصرف غذاهای کم چرب و آب پز و عدم دریافت غذاهای پرکالری در یک وعده میتواند به کاهش درد معده کمک کند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست