11 دلیل برای مصرف بیشتر هندوانه


پایگاه خبری لقمه: توانایی هندوانه در افزایش سطوح آرژینین این امکان را فراهم می کند تا آمونیاک و دیگر ترکیبات سمی از بدن حذف شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هندوانه یکی از میوه های پر طرفدار در فصل تابستان است. این محصول از محتوای بالای آب و مواد مغذی سود می برد و بر همین اساس فواید سلامت مختلفی را ارائه می کند.

هندوانه گزینه ای عالی برای فرونشاندن تشنگی و تامین آب مورد نیاز بدن است. با انتخاب هندوانه های قرمز از بیشترین میزان مواد مغذی، مانند لیکوپن و فلاونوئیدها، بهره خواهید برد.
 
همچنین، توجه داشته باشید مواد مغذی هندوانه هایی که به تازگی برداشت شده اند کمترین میزان تخریب را تجربه کرده و هرچه هندوانه مدت زمان بیشتری نگهداری شود از ارزش غذایی آن کاسته می شود. در ادامه 11 دلیل برای مصرف هرچه بیشتر هندوانه ارائه شده اند.
 
1. هندوانه یکی از بهترین منابع برای ماده مغذی لیکوپن است، که در مواد غذایی مانند هندوانه، گوجه فرنگی، توت فرنگی و گریپ فروت صورتی یافت می شود و رنگ قرمز-صورتی را به آنها می بخشد. مطالعات بسیاری نشان داده اند که مصرف لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان مرتبط است.
 
2. هندوانه ممکن است عملکردی فراتر از تحریک جوانه های چشایی داشته باشد. مجموعه ای از مواد تشکیل دهنده در هندوانه می توانند رگ های خونی را تحریک کرده و بر همین اساس، ممکن است میل جنسی را افزایش دهند.
 
3. لیکوپن که در هندوانه یافت می شود با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، تصلب شرایین، و فشار خون بالا نیز پیوند خورده است.
 
4. هندوانه حاوی یک ماده مغذی به نام سیترولین است، که طی روند تبدیل به اسید آمینه آرژینین، به پیشگیری از تجمع چربی در سلول ها کمک می کند. سیترولین خواص دوستدار قلب هندوانه را نیز تقویت می کند.
 
5. طی روند تبدیل به آرژینین، ذخایر اکسید نیتریک بدن افزایش می یابند. اکسید نیتریک به آرامش رگ های خونی و افزایش جریان خون کمک می کند، که هر چه بیشتر توانایی هندوانه در کاهش آنژین، فشار خون بالا و بیماری قلبی را افزایش می دهد.
 
6. هندوانه حاوی ترکیباتی به نام فلاونوئیدها است. کاروتنوئیدها و تری‌ترپنوئیدها، همگی دارای قابلیت های آنتی اکسیدانی قوی هستند و از این رو، رادیکال های آزاد مضر در بدن را پیش از این که پیری و ابتلا به بیماری را تسریع کنند، از بین می برند.
 
7. هندوانه از محتوای بالای گلوتاتیون سود می برد، که یک ماده مغذی مهم برای سلامت کبد است.
 
8. هندوانه که در فرونشاندن تشنگی موثر عمل می کند، از محتوای بالای بتا کاروتن نیز سود می برد، که برای بهره‌مندی از پوستی سالم به اندازه ویتامین C تقویت کننده سیستم ایمنی ضروری است.
 
9. توانایی هندوانه در افزایش سطوح آرژینین این امکان را فراهم می کند تا آمونیاک و دیگر ترکیبات سمی از بدن حذف شوند.
 
10. حدود 92 درصد هندوانه از آب تشکیل شده است و از این رو، منبعی عالی برای پیشگیری از کم آبی بدن و تامین آب مورد نیاز سلول ها محسوب می شود.
 
11. به واسطه محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی دیگر، هندوانه دارای اثرات ضد التهابی در بدن است که با در نظر گرفتن بیماری های مزمن جدی، مانند ورم مفاصل و سرطان که با التهاب در بدن پیوند خورده اند، اهمیت خود را بیش از پیش نشان می دهد.
 

 


نقل از :عصرایران

کد: 11672 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ شهريور بازدید: 1398 ساعت: 9:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند یکی از عواملی که تاثیر مستقیم بر روابط زناشویی دارد میل جنسی است. کاهش میل جنسی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در زندگی زوجین شود.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.