کاهش بیماری های دام و طیور و جلوگیری از ورود دام زنده به ویژه در مرز شرقی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان دامپزشکی کشور می گوید: از شاخص ترین فعالیت های این سازمان در دولت یازدهم کاهش بیماری های دام و طیور و همچنین جلوگیری از ورود دام زنده از مرزها به ویژه مرز شرقی کشور بوده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «مهدی خلج» روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت که در محل این سازمان برگزار شد، افزود: شناسایی، اعلام و اطلاع رسانی به موقع بیماری ها در سطح ملی و بین المللی از اقدام هایی بود که منجر به کاهش انواع بیماری های دام و طیور شد، به طوری که در سال 1395 نسبت به سال 1392 بیماری ﻁﺎﻋﻮﻥ ﻧﺸﺨﻮﺍﺭﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﮐﻮﭼﮏ PPR نزدیک 7.8 برابر، بیماری ویروسی خونریزی دهنده قزل آلا (وی اچ اس) 4 برابر، بیماری آبله نشخوار کنندگان کوچک سه برابر، بیماری شاربون 2.8 برابر و بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان کاهش چشمگیری یافت.

 
وی از دیگر اقدام های مهم دولت یازدهم در سازمان دامپزشکی کشور را جلوگیری از ورود دام زنده از مرزها عنوان کرد و گفت: برای کاهش ورود بیماری های دام به کشور، دولت یازدهم اقدام به جلوگیری از ورود دام زنده به قصد کشتار از مرزها به ویژه مرز شرقی (سیستان و بلوچستان) کرد که همین امر در مقایسه با گذشته نشان می دهد ورود دام زنده کاهش چشمگیری پیدا کرده است.
به گفته وی، در گذشته دام های زنده آسیای میانه به قصد کشتار از مرزهای افغانستان و پاکستان وارد کشور می شد که دولت این موضوع را با جدیت دنبال کرد.
 
وی از دیگر اقدام های مهم دولت یازدهم را تغییر و تحول در ساختار سازمان دامپزشکی به عنوان یک سازمان حاکمیتی و نظارتی عنوان کرد و افزود: این تغییر و تحول را دارای پشتوانه قانونی است به طوری که با تغییر وضعیت مدیریتی و حذف یک رئیس این موضوع مسکوت نمی ماند.
وی ادامه داد: این تغییر و تحول ساختاری قانونی را در مجلس شورای اسلامی گذرانده است که در آینده نزدیک اجرایی می شود.
 
به گفته این مقام مسئول، براساس بند 3 ماده 6 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه ای کشور تمام افراد حقیقی و حقوقی و کسانی که در تولید فرآورده های خام دامی و یا مواد زیستی و دامی فعال هستند می توانند با دریافت پروانه از سازمان دامپزشکی این اقدامات را انجام بدهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11717 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 1734 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.