به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «مهدی خلج» روز دوشنبه در نشستی به مناسبت هفته دولت در جمع خبرنگاران افزود: این گروه ها شامل سه هزار و 318 ناظر بهداشتی و شرعی، یک هزار و 139 دکتر دامپزشک و 586 روحانی ناظر ذبح است.
وی اظهارداشت: برای حفظ سلامت و بهداشت، مردم می توانند از اماکن تدارک دیده شده برای خرید و کشتار در شهرها و روستاها که گروه های دامپزشکی در آنجا حضور دارند، دام قربانی را تهیه و ذبح کنند.
خلج با بیان اینکه برای تهران 91 مرکز و 14 کشتارگاه و اماکن ویژه تدارک دیده شده است، تصریح کرد: این کشتارگاهها، مراکز و اماکن ذبح دام از ساعت 7 صبح روز عید قربان تا بعدظهر فعال هستند و به صورت رایگان خدمات رسانی می کنند.
وی با اشاره به اینکه برای نظارت بیشتر بر عملیاتت ذبح شرعی سامانه 1512 سازمان دامپزشکی کشور به صورت فعال اماده ارایه خدمات است، افزود: برای جلوگیری از بروز هرگونه بیماری و یا خطر احتمالی بهتر است مردم پس از ذبح دام زنده به مدت 24 ساعت دام خود را در یخچال نگهداری کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی یادآور شد: سال گذشته 25 هزار و 410 راس دام زنده توسط مردم خریداری و 10 هزار و 700 راس در میادین ذبح شد؛ از این تعداد 417 لاشه ضبط کامل و سه هزار و 460 لاشه ضبط جزئی شد.
نقل از :ایرنا