ذبح دام خارج از کشتارگاه‌ها مشکل بهداشتی و شرعی دارد


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی گفت: ذبح دام خارج از کشتارگاه‌ها دارای ایرادات بهداشتی و گاهی شرعی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علیرضا رفیعی‌پور در دیدار با استاندار ایلام اظهار کرد:  فعالیت سازمان دامپزشکی نقش تعیین کننده ای در تامین سلامت مردم دارد و در زمینه عرضه بهداشتی مواد غذایی به شهروندان همه دستگاه‌ها باید هماهنگ با هم عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه در کنار مسئولین، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نیز باید نقش خود را در راستای عرضه بهداشتی مواد غذایی به خوبی ایفا کنند، ادامه داد: ذبح دام در خارج از کشتارگاه ها دارای ایرادات بهداشتی و حتی گاهی شرعی است.
 
 قاسم سلیمانی‌دشتکی - استاندار ایلام - نیز اظهار کرد: به دلیل نرخ پایین کشتار و کشتار دام توسط خود قصابان در مغازه، کشتارگاه ایلام با مشکلات زیادی مواجه شده است .
وی با بیان اینکه با تقسیم کار بین دستگاه‌های مسئول، عرضه بهداشتی گوشت به شهروندان انجام خواهد شد، افزود: کشتار دام در کشتارگاه نیاز به کار فرهنگی دارد که توسط دستگاه‌های متولی در حال انجام است .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13629 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2343 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
4 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
6 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
7 پیش بینی رشد افزایش قیمت گوشت در ماه های آینده ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان
8 هشدار سازمان دامپزشکی برای تب کنگو با افزایش گرما ۱۴۰۰ شنبه ۱۲ تير
9 کاهش قیمت گوشت به چه دلیل است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
10 کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی نسبت به فروردین ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
11 افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.
چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.