جلبک، کلسترول و چربی خون را کاهش می‌دهد


محققان آمریکایی کشف کردند که یکی از ترکیبات استخراج شده از جلبک‌ها می‌تواند باعث کاهش سطح کلسترول و چربی‌ها در بدن شود.

به گزارش لقمه به نقل از "Journal of Nutrition and Dietary Supplements"، محققان دانشگاه وایت استیت آمریکا در تازه ترین تحقیقات خود کشف کردند که یکی از ترکیبات استخراج شده از جلبک ها قادر به کاهش سطح کلسترول و چربی‌های رسوب کرده در رگها و از بردن آنها و در نتیجه کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف قلبی شود.

نام این ترکیب "ProAlgaZyme" است و محققان بر اساس آزمایش های خود روی گروهی از حیوانات آزمایشگاهی گفتند که مصرف روزانه آن در بالابردن سطح کلسترول خوب بدن "HDL" موفق عمل می‌کند.

محققان گفتند که سطح بالای کلسترول خوب در خون خطر ابتلا به بیماریهای مختلف قلبی را کاهش می‌دهد و این ترکیب می ‌واند تعدادی از ژن ها و پروتئین های مهم نظیر ApoA1 و "ABCA1" و "SRB1" را فعال و پروتئین ""CETPرا مهار کند که این امر در نهایت باعث افزایش قابل ملاحظه سطح کسترول خوب در خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی می شود.


نقل از :فارس

کد: 1176 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 3539 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
3 جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
4 تولید یک داروی پیچیده سرطان از جلبک سبز دریایی ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 درمان سکته مغزی با به کارگیری جلبک‌های دریایی ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
6 خواص غذایی دریایی به نام جلبك ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور
7 آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن
9 15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.