سیستان وبلوچستان ظرفیت تولید ماهانه 50 هزار تن آرد افغانستان را دارد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخورداری از 11 کارخانه تولید آرد ظرفیت تامین ماهانه 50 هزار تن آرد مورد نیاز کشور دوست و همسایه افغانستان را دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نادر میرشکار روز چهارشنبه در حاشیه بازدید والی قندهار افغانستان و استاندار سیستان و بلوچستان از کارخانه های آرد زاهدان در گفت و گویی اظهار داشت: تجار کشور افغانستان می توانند گندم تولیدی خود را وارد این استان کرده و با انتقال به کارخانه های آرد، آرد مورد نیاز خود را تولید و تامین کنند.

 
وی افزود: همچنین با توجه به اینکه قندهار قطب اقتصادی کشور افغانستان محسوب می شود تجار و بازرگانان ایرانی با توجه به نیاز این کشور تمایل زیادی به راه اندازی کارخانه آرد با مشارکت تجار این کشور در این شهر دارند.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با توجه به شرایط همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان می توان از ظرفیت تولید کارخانه های آرد استان برای رونق بخشیدن به بخش صادرات قانونی استفاده کرد.
 
میرشکار افزود: این استان در بخش صنعت آرد از ظرفیت و توانمندی بالایی برخوردار است به طوری که بخش خصوصی توانسته با توان مضاعف در زمینه ایجاد کارخانه و سیلوهای ذخیره مدرن گام بردارد.
به گزارش ایرنا، والی قندهار افغانستان و هیات همراه از روز یکشنبه سفری چند روزه را به سیستان و بلوچستان آغاز کردند.
 
سیستان و بلوچستان سرزمین گنج های پنهان به دلیل موقعیت ویژه و استثنایی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی دارای اهمیت فراوانی است به طوری که شرایط ممتاز را برای تصدی نقش بازرگانی ملی و ترانزیت خارجی میان اروپا و آسیای مرکزی با آبهای شرقی و جنوبی و شاخ آفریقا داراست.
وجود بیش از 1100 کیلومتر مرز خاکی با افغانستان و پاکستان و 310 کیلومتر مرز دریایی در سواحل دریای عمان این استان را در موقعیت بسیار حساس و مهمی قرار داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11878 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 1671 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
10 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
11 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.