سیستان وبلوچستان ظرفیت تولید ماهانه 50 هزار تن آرد افغانستان را دارد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخورداری از 11 کارخانه تولید آرد ظرفیت تامین ماهانه 50 هزار تن آرد مورد نیاز کشور دوست و همسایه افغانستان را دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نادر میرشکار روز چهارشنبه در حاشیه بازدید والی قندهار افغانستان و استاندار سیستان و بلوچستان از کارخانه های آرد زاهدان در گفت و گویی اظهار داشت: تجار کشور افغانستان می توانند گندم تولیدی خود را وارد این استان کرده و با انتقال به کارخانه های آرد، آرد مورد نیاز خود را تولید و تامین کنند.

 
وی افزود: همچنین با توجه به اینکه قندهار قطب اقتصادی کشور افغانستان محسوب می شود تجار و بازرگانان ایرانی با توجه به نیاز این کشور تمایل زیادی به راه اندازی کارخانه آرد با مشارکت تجار این کشور در این شهر دارند.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با توجه به شرایط همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان می توان از ظرفیت تولید کارخانه های آرد استان برای رونق بخشیدن به بخش صادرات قانونی استفاده کرد.
 
میرشکار افزود: این استان در بخش صنعت آرد از ظرفیت و توانمندی بالایی برخوردار است به طوری که بخش خصوصی توانسته با توان مضاعف در زمینه ایجاد کارخانه و سیلوهای ذخیره مدرن گام بردارد.
به گزارش ایرنا، والی قندهار افغانستان و هیات همراه از روز یکشنبه سفری چند روزه را به سیستان و بلوچستان آغاز کردند.
 
سیستان و بلوچستان سرزمین گنج های پنهان به دلیل موقعیت ویژه و استثنایی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی دارای اهمیت فراوانی است به طوری که شرایط ممتاز را برای تصدی نقش بازرگانی ملی و ترانزیت خارجی میان اروپا و آسیای مرکزی با آبهای شرقی و جنوبی و شاخ آفریقا داراست.
وجود بیش از 1100 کیلومتر مرز خاکی با افغانستان و پاکستان و 310 کیلومتر مرز دریایی در سواحل دریای عمان این استان را در موقعیت بسیار حساس و مهمی قرار داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11878 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 1494 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
7 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
10 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش برای سفید کردن دندان کدام است؟ خیلی اوقات افرادی را می‌بینیم که ظاهر بسیار زیبا و...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!