درمان طبیعی عفونت ها با مواد غذایی سالم و مفید


پایگاه خبری لقمه: همه ی ما احتمالا زمانی که به عفونت دچار می شویم به پزشک مراجعه می کنیم و پزشکان نیز نسخه ای پر از آنتی بیوتیک ها نوشته و روانه منزل می شویم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اما متاسفانه باکتری علاوه بر از بین بردن پاتوژن های بد، باکتری های سالم بدن را نیز از بین می برند و مضرات این داروها بیشتر از فوایدشان است. اما امروزه آنتی بیوتیک های جای خودشان را به خوبی در میان مردم مستحکم کرده اند.

 
اما آیا تا به حال به درمان طبیعی عفونت هایتان با مواد غذایی سالم و مفیدی که طبیعت با بخشندگی فراوان در اختیارمان گذاشته فکر کرده اید؟ در ادامه چند آنتی بیوتیک طبیعی را معرفی می کنیم و خواهش داریم که این بار به جای قرص های متنوع و مضر آنتی بیوتیک این مواد را استفاده کنید!
 
۱ – سیر
با خوردن چند حبه سیر در روز بدن شما می تواند به راحتی با انواع باکتری ها و ویروس ها و عفونت ها بجنگد. سیر ارگانیک در تسکین علائم سرما خوردگی و آنفولانزا و درد دندان کمک کننده است. همچنین در درمان علائم ناشی از ایدز، دیابت و فشار خون بالا بسیار موثر است.
برای بهره مند شدن از خواص آنتی بیوتیکی سیر آن را به صورت خام و یا له شده در غذا هایی مانند سوپ و خورشت ها استفاده کنید و از این هدیه طبیعت نهایت استفاده را ببرید.
 
۲ – پیاز
پیاز خواصی مشابه سیر دارد و برای درمان عفونت های ناشی از سرما خوردگی و آنفولانزا، کاهش درد و التهاب کاربرد دارد. همانند سیر این ماده غذایی پرخاصیت را به صورت خام مصرف کنید. پختن پیاز باعث آزاد شدن مواد غذایی آن می شود.
 
۳ – عصاره هسته گریپ فروت
عصاره هسته دارابی یا عصاره هسته گریپ فروت(GSE)، که با عنوان عصاره هسته مرکبات نیز شناخته می‌شود، مایعی تهیه شده از دانه ها، تفاله و غشای سفید میوهٔ گریپ فروت است. برخی از پزشکان طب جایگزین اظهار داشته‌اند که این عصاره دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچ می باشد.
 
از این عصاره ضد میکروب برخی در ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی نیز استفاده می کنند.
 
۴ – ترب کوهی
ترب کوهی نام یک گونه از تیره شب بویان (که شامل خردل، واسابی، کلم بروکلی و کلم پیچ هم می شوند) است. ترب کوهی یک انرژی بخش بی نظیر است. علاوه بر این بدن را در برابر بیماری های بالقوه یاری می کند. هنگامی که ترب کوهی در معده شکسته می شود خواص آنتی بیوتیکی اش را بروز می دهد!
 
ترب کوهی برای درمان انواع عفونت های ادرای تا  بیماری سنگ کلیه و برونشیت قابل استفاده و موثر است. برای بهره مندی بیشتر از خواص این معجزه طبیعت آن را خام با مقداری سرکه طبیعی رقیق مصرف کنید.
 
۵ – ویتامین C
این ویتامین در طیف وسیعی از میوه ها مانند پرتقال و نارنج و آناناس یافت می شود.
 
ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به همین علت است که در زمان سرما خوردگی با خوردن این ویتامین احساس راحت تری دارید. یک لیوان آب پرتقال و یک الی دو عدد پرتقال طبیعی را در چند روز هفته مصرف کنید تا بدن تان از مقادیر کافی این ماده ی پرخاصیت تامین شود.
 
۶ – دارچین
در مطلبی در نت نوشت مفصلا درباره خواص دارچین و انواع آن صحبت کرده ایم و می دانیم که دارچین سیلانی اصل چه خواص بی نظیری دارد. دارچین دارای خواص آنتی باکتریال است که به درمان انواع بیماری های قارچی کمک می کند. راه های زیادی برای مصرف دارچین وجود دارد.
 
یکی از بهترین راه ها و البته مورد علاقه من مصرف چوب دارچین در چای و پودر دارچین در غذاهایی مانند لوبیا پلو و عدس پلو است. نوش جان
 
۷ – سرکه سیب
همه ما درباره فواید این ماده بی نظیر می دانیم. در نت نوشت هم بارها از سرکه سیب دوست داشتنی! و خواصش گفته ایم. اما این خواص آنقدر زیاد است که باید مقاله های زیادی درباره آن نوشت. اسید مالیک موجود در سرکه سیب طبیعی خواص آنتی بیوتیکی دارد که در درمان و تسکین گلودرد و کشتن میکروب های بیماری زا معجزه می کند.
 
۸ – زنجبیل
و باز هم زنجبیل….این گیاه تند ولی دوست داشتنی و پر فایده. باید از خداوندی که خاالق این طبیعت شگفت انگیز است برای خلق چنین معجزاتی ممنون باشیم و بهترین راه شکرگزاری استفاده صحیح از این مواد است. بارها از زنجبیل و خواص آن در نت نوشت گفته ایم ولی همانند دیگر گیاهان طبیعی این خواص تمامی ندارد.
 
زنجبیل در درمان سرما خوردگی و آنفولانزا، همچنین در درمان تهوع و درد های عضلانی و مفاصل و درد معده بی نظیر است. زنان باردار از مصرف مقادیر زیاد زنجبیل خودداری کنند چرا که عده ای از متخصصین آن را سقط کننده جنین می دانند.
 
۹ – اکالیپتوس
برگ های اکالیپتوس دارای خواص ضد عفونی کننده است. از این گیاه در چای و همچنین برای بخور دادن در درمان سرفه استفاده می شود. اکالیپتوس یک دشمن سرسخت برای قارج ها محسوب می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11890 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2034 ساعت: 3:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
5 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
7 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
9 مناسب‌ترین زمان انجام تست کرونا ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
10 انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی