آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند


پایگاه خبری لقمه: بر اساس یک مطالعه جدید، بیمارانی که در بیمارستان آنتی‌بیوتیک دریافت می‌کنند، به دلیل اختلال در سیستم ایمنی در روده، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های قارچی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ساینس دیلی نوشت: محققان می‌گویند استفاده از داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی در کنار آنتی بیوتیک ها می‌تواند خطرات سلامتی ناشی از این عفونت‌های پیچیده را کاهش دهد.

 
کاندیدیاز تهاجمی عفونت قارچی تهدید کننده حیات، یک عارضه مهم برای بیماران بستری در بیمارستان است که به آنها آنتی بیوتیک برای جلوگیری از سپسیس و سایر عفونت‌های باکتریایی که به سرعت در بیمارستان‌ها پخش می‌شوند داده می‌شود. درمان عفونت‌های قارچی می‌تواند دشوارتر از عفونت‌های باکتریایی باشد، اما عوامل زمینه‌ای ایجاد کننده این عفونت‌ها به خوبی شناخته نشده است.
 
تیمی از مؤسسه ایمونولوژی و ایمونوتراپی دانشگاه بیرمنگام، پی بردند آنتی بیوتیک ها سیستم ایمنی در روده‌ها را مختل می‌کنند، به این معنی که عفونت‌های قارچی در آن ناحیه به خوبی کنترل نمی‌شوند. تیم همچنین دریافت در جایی که عفونت‌های قارچی ایجاد می‌شود، باکتری‌های روده هم می‌توانند فرار کنند که منجر به خطر بیشتر عفونت باکتریایی می‌شود.
 
دکتر «ربکا دراموند»، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «ما می‌دانستیم که آنتی بیوتیک ها عفونت‌های قارچی را بدتر می‌کنند، اما کشف اینکه عفونت‌های باکتریایی همزمان می‌توانند از طریق این فعل و انفعالات در روده نیز ایجاد شوند، شگفت آور بود.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیقاتی از موش‌هایی استفاده کرد که با یک ترکیب آنتی‌بیوتیک درمان شده بودند و سپس این حیوانات را با کاندیدا آلبیکنس، شایع‌ترین قارچی که باعث کاندیدیازیس مهاجم در انسان می‌شود، آلوده کردند. آنها دریافتند که اگرچه موش‌های آلوده با نرخ بالاتر مرگ و میر روبرو بودند، اما این موضوع ناشی از عفونت در روده‌ها بود تا در کلیه‌ها و سایر اعضای بدن.
 
دکتر دراموند افزود: «این یافته‌ها عواقب احتمالی استفاده از آنتی بیوتیک ها را در بیمارانی که در معرض خطر ابتلاء به عفونت‌های قارچی هستند نشان می‌دهد. اگر نحوه تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها را محدود یا تغییر دهیم، می‌توانیم به کاهش تعداد افرادی که از این عفونت‌های اضافی بیمار می‌شوند کمک کنیم و همچنین با مشکل بزرگ و رو به رشد مقاومت آنتی‌بیوتیکی مقابله کنیم.»

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14856 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1647 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
8 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
9 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ یک مطالعه جدید می‌گوید شمارش کالری مصرفی نه تنها ی...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.