صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری از تهیه و طبخ زولبیا و بامیه
گزارش تصویری از تهیه و طبخ زولبیا و بامیه
لقمه: زولبیا شیرنی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و در اغلب سفره های افطار جا دارد.
عکاس: رئوف محسنی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
1197
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير
بازدید:
11389
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره ویژگیهای زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2
روزهداران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3
قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4
حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5
فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6
پخت زولبیا و بامیه در کارگاه
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7
خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه!
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9
زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10
سفره افطار چند کالری دارد؟
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11
زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادیها خرید کنند
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
نظرات
ترلان
بسیار گزارش خوبی بود
سپیده
به نظر میاد خیلی کثیف باشن چندشم امد
omid
besiar kare sakhtie vali azash khosham omad mesle saite to khobe yani alie
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند
محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...
بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن
میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...
سبزیها با این روشها خوشمزهتر میشوند
از ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟
درباره میوهها پرسشهای زیادی پرسیده میشود اینکه میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامینها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان میشود؟ اینکه میگویند زیادهروی در مصرف میوهها باعث افزایش تریگلیسیرید خون میشود صحت دارد؟ آیا میشود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا میگویند میوه را زود قاچ نکنید؟
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟
در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه میدهد که انجمن پسته بهعنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بیاطلاعی میداند.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون
پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
ایرانیها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟
بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است