صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری از تهیه و طبخ زولبیا و بامیه
گزارش تصویری از تهیه و طبخ زولبیا و بامیه
لقمه: زولبیا شیرنی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و در اغلب سفره های افطار جا دارد.
عکاس: رئوف محسنی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
1197
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير
بازدید:
11709
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره ویژگیهای زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2
روزهداران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3
قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4
حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5
فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6
پخت زولبیا و بامیه در کارگاه
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7
خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه!
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9
زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10
سفره افطار چند کالری دارد؟
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11
زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادیها خرید کنند
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
نظرات
ترلان
بسیار گزارش خوبی بود
سپیده
به نظر میاد خیلی کثیف باشن چندشم امد
omid
besiar kare sakhtie vali azash khosham omad mesle saite to khobe yani alie
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند
مصرف موز میتواند سردردهای میگرنی را در مبتلایان ...
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...
تغذیه برای سلامت ریه
ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چربیهای بدن با چه مواد غذایی میسوزند؟
برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربیهای بدن میشوند که بهتر است در وعدههای غذایی مصرف شوند.
این میوهها و صیفیجاتی را با پوست بخورید
اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بیدرنگ دور میریزیم درحالیکه نمیدانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟
خرما جزو گروه میوهها طبقهبندی میشود. البته خرما میوهای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب میشود...
آموزش تصویری تزیین قهوه
برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است