قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پلاستیک و نایلون گفت: توجه بیش از اندازه صنایع پتروشیمی به صادرات و بی‌توجهی به نیاز داخلی سبب شد،قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رحیم مقیمی رییس اتحادیه پلاستیک و نایلون در گفت و گویی،  اظهار کرد: میزان خرید و فروش ظروف یکبار مصرف در مناسبات مذهبی افزایش می یابد، اما چهار سالی است که صنایع پتروشیمی با نزدیک شدن به این ایام سبب افزایش قیمت ظروف یکبار مصرف شده و بازار را با مشکل روبه رو می سازند.

 
وی افزود: بخش زیادی از پتروشیمی‌ها که رویکردی خصوصی دارند به سبب نظارت اندک دستگاه‌های نظارتی با کاهش عرضه موجب افزایش قیمت تولیدات یکبار مصرف شده و اکنون نرخ ظروف یکبار مصرف موجود در بازار افزایش قیمت 30 درصدی داشته اند.
 
رییس اتحادیه پلاستیک نایلون بیان کرد: قیمت ظروف یکبار مصرف در این چند ساله اخیر با نزدیک شدن به مناسبات مذهبی روندی صعودی به خود می‌گیرند و بعد از اتمام این ایام دچار افت قیمت شدید می شوند.
 
این عضو اتاق اصناف در ادامه با بیان اینکه بخش زیادی از پتروشیمی ها بدون دلیل دست به کاهش عرضه و افزایش قیمت می زنند، تصریح کرد: یکی از علل تاثیرگذار بر افزایش قیمت ظروف یکبار مصرف و موادی از این قبیل به سبب توجه بیش از اندازه پتروشیمی‌ها به صادرات و فروش اعتباری محصولات و بی جواب گذاشتن نیاز بازار داخلی بوده است.
 
رحیم مقیمی در خاتمه یادآور شد: اقدامات و سودجویی‌های این افراد موجب شد تا حدود 60 درصد تولیدکنندگان مستعد در این صنف از گردونه رقابت حذف و تعطیل شوند، البته در این میان مطالبات سنگین بیمه، مالیات و بانک‌ها تاثیر زیادی در تعطیلی و کاهش فعالیت تولیدکنندگان داشته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11986 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 2427 ساعت: 11:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
3 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
4 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
7 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
8 قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
9 مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10 کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.