واردات موز در ازای صادرات کشمش


پایگاه خبری لقمه: حجتی گفت:دولت با اختصاص پنج هزار ریال یارانه به تولیدکنندگان در ازای هر تولید هر کیلو کشمش و تعیین و برخورداری ازتعرفه ترجیحی برای واردات موز در ازای صادرات کشمش، ازصادرکنندگان حمایت می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در جلسه هم اندیشی و اتخاذ تصمیم لازم برای محصول کشمش در سال جاری که با حضور معاونین وزیر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و روسای سازمان های جهاد کشاورزی تولیدکننده انگور و کشمش و همچنین نمایندگان تشکل‌های تولیدکننده و کارخانه های فرآوری این محصول برگزار شد، تصریح کرد:تولید محصولات کشاورزی علاوه بر رعایت روش های بهره وری از جمله استفاده از شیوه های نوین آبیاری و ارقام پربازده، باید تقاضامحور و بازارپسند باشد و سلیقه مشتری در همه مراحل تولید از جمله ارقام، فرآوری و بسته بندی مورد توجه قرار گیرد.

 
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر این که تولید و عرضه کالاهای کشاورزی باید به صورت «زنجیره ای» انجام شود، اظهار داشت: نهادسازی برای تولیدات انبوه و اقتصادی بخش کشاورزی ضروری است.
 
حجتی با اشاره به این که در زنجیره تولید محصولات کشاورزی، نهاده ها با قیمت مناسب تامین و بدون تحمیل هزینه های واسطه گری در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد، گفت:لازم است زنجیره تولید انواع محصولات کشاورزی ترسیم و با شناسایی حلقه های مفقوده، نسبت به رفع نقایص اقدام شود.
 
وی با بیان اینکه ظرفیت های قابل توجه و بازارهای جدیدی برای عرضه محصولات کشاورزی وجود دارد، تاکید کرد: بخش عمده ای از محصولات باغی از جمله کشمش، پسته و زعفران با هدف صادرات تولید می شود و ضرورت دارد تولید و عرضه این محصولات متناسب با نیاز بازارهای هدف و در زنجیره صورت گیرد.
 
وزیر جهاد کشاورزی تقویت عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا را ضروری برشمرد و افزود: درحال حاضر، محصولات ذرت و جو به طور کامل و همچنین محصولاتی نظیر پسته و زعفران نیز در بورس کالای کشاورزی عرضه می شود.
 
حجتی با اشاره به اینکه سیاست های حاکم و ناظر اقتصادی دولت، پایین آوردن سود تسهیلات بانکی است، از تعیین سود ۱۵ درصدی برای تسهیلات فعالیت های بخش کشاورزی خبر داد و گفت: این نرخ سود پایین ترین نرخ سود تسهیلات اعطایی است ولی برای اقتصادی و قابل رقابت شدن تولیدات کشاورزی، تسهیلات بخش کشاورزی باید با سود کمتر از این در اختیار بهره برداران قرار گیرد.
 
وی، سود تسهیلات بانکی بخش کشاورزی کشورهای منطقه از جمله آذربایجان و ترکیه را ۳ تا ۴ درصد عنوان کرد و افزود: کاهش نرخ تورم و تناسب نرخ سود تسهیلات با نرخ تورم از سیاست های اقتصادی دولت است.
 
وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: دولت با اختصاص پنج هزار ریال یارانه به تولیدکنندگان در ازای هر تولید هر کیلوگرم کشمش و همچنین تعیین و برخورداری از تعرفه ترجیحی برای واردات موز در ازای صادرات کشمش، از باغداران و صادرکنندگان این محصول حمایت می کند.
 
حجتی بر لزوم اصلاح روش های تولید انگور و شیوه های نگهداری، فرآوری و فروش محصول کشمش تاکید کرد و گفت: روش سنتی خرید تضمینی کشمش از سوی سازمان تعاون روستایی با مشارکت تولیدکنندگان و تشکل ها و صنایع مرتبط باید تغییر و سازمان تعاون روستایی نیز باید از تشکیل نهادها در این زمینه حمایت کند.
 
وی با بیان اینکه بازار کشمش همچون پسته و زعفران باید به سمت تثبیت قیمت ها حرکت کند، اظهار داشت: روسای سازمان های جهاد کشاورزی استان ها باید نسبت به شناسایی و رفع مشکلات تولید، فرآوری و بازاررسانی محصول کشمش اقدام کنند.
 
در این جلسه، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی نیز اظهار داشت:در حال حاضر، ۷۵ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود که از این میزان یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن کشمش به دست می آید.
 
محمدعلی طهماسبی بر ضرورت حضور موثر تشکل ها در زنجیره های تولید و حمایت از صادرات کشمش تاکید کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 12012 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 1975 ساعت: 11:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
6 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.