افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران از افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل برای شب یلدا به دلیل نوسانات نرخ ارز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مصطفی احمدی رییس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران اظهار کرد: کمبود آجیل نداریم اما به دلیل بالارفتن نرخ ارز شاهد افزایش 25 درصدی قیمت آجیل و خشکبار به ویژه پسته هستیم.

 
وی افزود: از دو ماه گذشته افزایش نرخ ارز بر قیمت آجیل و خشکبار تاثیر گذاشته و به همین دلیل امسال برای آجیل شب یلدا نرخ های سقف و کف را تعیین نمی‌کنیم در حالی که سال های گذشته قیمت آجیل را اعلام می کردیم.
 
احمدی با بین اینکه بیش از 70 نوع محصول در حوزه آجیل و خشکبار عرضه می شود،تصریح کرد: حدود 30 درصد محصولات آجیل و خشکبار وارداتی است و بیشتر واردات بادام هندی و همچنین بخشی از بادام درختی و تخمه آفتابگردان از طریق واردات تامین می‌شود.
 
وی در خاتمه با اشاره به نوسان قیمت آجیل در آستانه شب یلدا یادآور شد: آجیل و خشکبار یک کالای صادراتی است و قطعا نرخ ارز بر بهای آن تاثیر گذار خواهد بود.
 
گفتنی است؛ بهای صادراتی هر کیلوگرم پسته ایران بین 9 تا 13 دلار در بازارهای صادراتی به فروش می رسد ، بنابراین نوسانات بهای ارز بر قیمت آن در بازار داخل هم تاثیر می گذارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران

کد: 13755 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 3350 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
2 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
3 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 ارزآوری خشکبار ۹ درصد بیشتر شد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 سلامت میوه‌های خشک تضمین نمی‌شود/انتقال بیماری هپاتیت و ایدز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
7 چرا ۷۰ درصد تخمه‌هایی که در ایران به فروش می‌رسد چینی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
8 صادرات سالانه بیش از 2 میلیارد دلار خشکبار ایرانی به بیش از 50 کشور جهان ۱۳۹۴ شنبه ۵ دي
9 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
10 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری در وقت اضافه به قول فرنگی‌ها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوه‌ی غذا خوردن تان می‌توانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.