نکات تغذیه سالم پاییزی


پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. وقتی متوجه شدید که بیرون کمی خنک‌تر می‌شود، ممکن است تمایل بیشتری به جستجوی گرما و راحتی در داخل خانه داشته باشید. از افتادن در دام خرابکاری عادات سالمی که در طول ماه‌های گرم سال انجام داده‌اید اجتناب کنید و این نکات آسان را دنبال کنید تا برای راحتی غذا بخورید و در عین حال اهداف سلامتی و تناسب اندام خود را حفظ کنید. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
 

خلاق بودن

سبزیجات متراکم با مواد مغذی و سرشار از فیبر هستند که آنها را به دسته غذایی ایده آل برای پر کردن تبدیل می کند. خلاق باشید و یک غذای ماکارونی خامه ای پرچرب را با رشته فرنگی کدو سبز و یک سس آووکادوی خامه ای جایگزین کنید.
 

وعده های غذایی حاوی پروتئین

سعی کنید یک وعده پروتئین مانند تخم مرغ، حبوبات، گوشت بدون چربی، توفو یا آجیل/دانه را در هر وعده غذایی بگنجانید. پروتئین به کنترل سطح قند خون و اشتها کمک می کند.
 

فیبر را در اولویت قرار دهید

روز را با یک صبحانه پر فیبر مانند فرنی جو کامل با دانه کتان، تخمه آفتابگردان، بادام (LSA) و میوه تازه شروع کنید. یا اگر سس بولونی درست می‌کنید، برای افزایش فیبر، نیمی از گوشت را با حبوبات جایگزین کنید. فیبر به شما کمک می کند تا اندازه های آن را کنترل کنید.
 

مواد گرم را انتخاب کنید

با طعم دادن به ظروف با غذاهایی مانند زنجبیل، فلفل قرمز و فلفل دلمه ای که به دلیل خواص گرم کنندگی شناخته شده هستند، احساس گرمی و آرامشی ایجاد کنید.
 

نمک را تماشا کنید

سعی کنید محصولاتی با نمک کم بخرید و هنگام تهیه غذا از ابتدا از جایگزین های نمک مانند میسو و سس سویا تاماری استفاده کنید.
 

از چربی های سالم استفاده کنید

چربی برای جذب مواد مغذی گیاهی ضروری است، بنابراین سعی کنید شیر نارگیل و آووکادو را به سوپ اضافه کنید.
 

سبک های جدید آشپزی

روغن مورد استفاده برای سرخ کردن یا گریل کردن را کاهش دهید و به جای آن از روش‌های غیرقانونی، بخارپز و پخت آهسته استفاده کنید.
 

خام سرو کنید

در حالی که ممکن است راحتی یک غذای پخته را ترجیح دهید، خوردن غذاهای خام به هضم غذا کمک می کند. به عنوان مثال، سعی کنید یک سالسا گوجه فرنگی تازه را روی خورش سرو کنید.
 

آشپزی فله

یک دسته بزرگ از سوپ یا کاسرول درست کنید و به اندازه یک وعده غذایی در فریزر قرار دهید. غذاهای آماده گرم را در دستان خود خواهید داشت.
 

فصلی سرو کنید

پاییز مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای بسیار متنوع و همچنین کدو سبز، کلم، قارچ، گلابی و خرمالو را ارائه می دهد. خوردن متناسب با فصل به این معنی است که غذای شما سرشار از مواد مغذی خواهد بود.

 منبع: https://healthsensefairview.com

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14973 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر بازدید: 1251 ساعت: 3:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.