نکات تغذیه سالم پاییزی


پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. وقتی متوجه شدید که بیرون کمی خنک‌تر می‌شود، ممکن است تمایل بیشتری به جستجوی گرما و راحتی در داخل خانه داشته باشید. از افتادن در دام خرابکاری عادات سالمی که در طول ماه‌های گرم سال انجام داده‌اید اجتناب کنید و این نکات آسان را دنبال کنید تا برای راحتی غذا بخورید و در عین حال اهداف سلامتی و تناسب اندام خود را حفظ کنید. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
 

خلاق بودن

سبزیجات متراکم با مواد مغذی و سرشار از فیبر هستند که آنها را به دسته غذایی ایده آل برای پر کردن تبدیل می کند. خلاق باشید و یک غذای ماکارونی خامه ای پرچرب را با رشته فرنگی کدو سبز و یک سس آووکادوی خامه ای جایگزین کنید.
 

وعده های غذایی حاوی پروتئین

سعی کنید یک وعده پروتئین مانند تخم مرغ، حبوبات، گوشت بدون چربی، توفو یا آجیل/دانه را در هر وعده غذایی بگنجانید. پروتئین به کنترل سطح قند خون و اشتها کمک می کند.
 

فیبر را در اولویت قرار دهید

روز را با یک صبحانه پر فیبر مانند فرنی جو کامل با دانه کتان، تخمه آفتابگردان، بادام (LSA) و میوه تازه شروع کنید. یا اگر سس بولونی درست می‌کنید، برای افزایش فیبر، نیمی از گوشت را با حبوبات جایگزین کنید. فیبر به شما کمک می کند تا اندازه های آن را کنترل کنید.
 

مواد گرم را انتخاب کنید

با طعم دادن به ظروف با غذاهایی مانند زنجبیل، فلفل قرمز و فلفل دلمه ای که به دلیل خواص گرم کنندگی شناخته شده هستند، احساس گرمی و آرامشی ایجاد کنید.
 

نمک را تماشا کنید

سعی کنید محصولاتی با نمک کم بخرید و هنگام تهیه غذا از ابتدا از جایگزین های نمک مانند میسو و سس سویا تاماری استفاده کنید.
 

از چربی های سالم استفاده کنید

چربی برای جذب مواد مغذی گیاهی ضروری است، بنابراین سعی کنید شیر نارگیل و آووکادو را به سوپ اضافه کنید.
 

سبک های جدید آشپزی

روغن مورد استفاده برای سرخ کردن یا گریل کردن را کاهش دهید و به جای آن از روش‌های غیرقانونی، بخارپز و پخت آهسته استفاده کنید.
 

خام سرو کنید

در حالی که ممکن است راحتی یک غذای پخته را ترجیح دهید، خوردن غذاهای خام به هضم غذا کمک می کند. به عنوان مثال، سعی کنید یک سالسا گوجه فرنگی تازه را روی خورش سرو کنید.
 

آشپزی فله

یک دسته بزرگ از سوپ یا کاسرول درست کنید و به اندازه یک وعده غذایی در فریزر قرار دهید. غذاهای آماده گرم را در دستان خود خواهید داشت.
 

فصلی سرو کنید

پاییز مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای بسیار متنوع و همچنین کدو سبز، کلم، قارچ، گلابی و خرمالو را ارائه می دهد. خوردن متناسب با فصل به این معنی است که غذای شما سرشار از مواد مغذی خواهد بود.

 منبع: https://healthsensefairview.com

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14973 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر بازدید: 829 ساعت: 3:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت