نکات تغذیه سالم پاییزی


پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. وقتی متوجه شدید که بیرون کمی خنک‌تر می‌شود، ممکن است تمایل بیشتری به جستجوی گرما و راحتی در داخل خانه داشته باشید. از افتادن در دام خرابکاری عادات سالمی که در طول ماه‌های گرم سال انجام داده‌اید اجتناب کنید و این نکات آسان را دنبال کنید تا برای راحتی غذا بخورید و در عین حال اهداف سلامتی و تناسب اندام خود را حفظ کنید. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
 

خلاق بودن

سبزیجات متراکم با مواد مغذی و سرشار از فیبر هستند که آنها را به دسته غذایی ایده آل برای پر کردن تبدیل می کند. خلاق باشید و یک غذای ماکارونی خامه ای پرچرب را با رشته فرنگی کدو سبز و یک سس آووکادوی خامه ای جایگزین کنید.
 

وعده های غذایی حاوی پروتئین

سعی کنید یک وعده پروتئین مانند تخم مرغ، حبوبات، گوشت بدون چربی، توفو یا آجیل/دانه را در هر وعده غذایی بگنجانید. پروتئین به کنترل سطح قند خون و اشتها کمک می کند.
 

فیبر را در اولویت قرار دهید

روز را با یک صبحانه پر فیبر مانند فرنی جو کامل با دانه کتان، تخمه آفتابگردان، بادام (LSA) و میوه تازه شروع کنید. یا اگر سس بولونی درست می‌کنید، برای افزایش فیبر، نیمی از گوشت را با حبوبات جایگزین کنید. فیبر به شما کمک می کند تا اندازه های آن را کنترل کنید.
 

مواد گرم را انتخاب کنید

با طعم دادن به ظروف با غذاهایی مانند زنجبیل، فلفل قرمز و فلفل دلمه ای که به دلیل خواص گرم کنندگی شناخته شده هستند، احساس گرمی و آرامشی ایجاد کنید.
 

نمک را تماشا کنید

سعی کنید محصولاتی با نمک کم بخرید و هنگام تهیه غذا از ابتدا از جایگزین های نمک مانند میسو و سس سویا تاماری استفاده کنید.
 

از چربی های سالم استفاده کنید

چربی برای جذب مواد مغذی گیاهی ضروری است، بنابراین سعی کنید شیر نارگیل و آووکادو را به سوپ اضافه کنید.
 

سبک های جدید آشپزی

روغن مورد استفاده برای سرخ کردن یا گریل کردن را کاهش دهید و به جای آن از روش‌های غیرقانونی، بخارپز و پخت آهسته استفاده کنید.
 

خام سرو کنید

در حالی که ممکن است راحتی یک غذای پخته را ترجیح دهید، خوردن غذاهای خام به هضم غذا کمک می کند. به عنوان مثال، سعی کنید یک سالسا گوجه فرنگی تازه را روی خورش سرو کنید.
 

آشپزی فله

یک دسته بزرگ از سوپ یا کاسرول درست کنید و به اندازه یک وعده غذایی در فریزر قرار دهید. غذاهای آماده گرم را در دستان خود خواهید داشت.
 

فصلی سرو کنید

پاییز مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای بسیار متنوع و همچنین کدو سبز، کلم، قارچ، گلابی و خرمالو را ارائه می دهد. خوردن متناسب با فصل به این معنی است که غذای شما سرشار از مواد مغذی خواهد بود.

 منبع: https://healthsensefairview.com

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14973 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر بازدید: 1122 ساعت: 3:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.