آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید


پایگاه خبری لقمه: اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می دانید معنی عذاب کشیدن چیست. عطسه کردن، خارش چشم ها، گرفتگی و فشار سینوس ها – تمام این علائم می توانند غیر قابل تحمل شوند. شاید تمام داروهای ضد حساسیت بدون نیاز به نسخه را برای فرونشاندن این علائم به کار برده باشید اما شاید هم دلتان نخواهد دارو مصرف کنید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد راه حل هایی کاملا طبیعی برای بهبود این مشکل وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تب یونجه، رینیت آلرژیک یا آلرژی فصلی – داروهای بسیاری چه با نسخه چه بدون نسخه ساخته شده اند تا جلوی علائم شبیه به سرما خوردگی این حساسیت ها را بگیرند. اما  برخی از این داروها خود لیستی بلند از عوارض جانبی دارند. درک چگونگی عملکرد هیستامین کمک می کند بفهمید آنتی هیستاین های طبیعی چگونه می توانند برای مقابله با علائم حساسیت به کمکتان بیایند.

 
آنتی هیستامین ها چگونه کار می کنند؟
آلرژی شما واکنش سیستم ایمنی بدن است به یک ماده بی ضرر دیگر. این ماده – چه گرده چه گرد و غبار – با سلول های دیواره مخاط بینی، دهان، گلو، ریه ها، معده و روده ها تماس پیدا می کند. همین اتفاق باعث تحریک آزاد شدن هیستامین می شود.
 
هیستامین پروتئینی است که دلیل تمام علائم مرتبط با آلرژی است – عطسه کردن و تمام نشانه های شبیه به سرماخوردگی که اذیتتان می کند. آنتی هیستامین مانع فعالیت هیستامین می شود و به دنبالش واکنش آلرژیک نیز متوقف می شود.
 
بسیاری از داروهای بدون نیاز به نسخه ضد حساسیت که در داروخانه ها پیدا می کنید حاوی آنتی هیستامین هستند. اما عصاره میوه ها و گیاهان خاصی هستند که می توانند همین تاثیر را روی تولید هیستامین داشته باشند.
 
1- گزنه دوپایه
گزنه دوپایه یک داروی شناخته شده در طب طبیعی است و می توان آن را یک آنتی هیستامین دانست. در یک تحقیق 58 درصد از شرکت کنندگان پس از استفاده از این دارو احساس کردند علائمشان بهبود پیدا کرده است و همچنین 69 درصد از شرکت کنندگان گفتند از داروهای دیگر مصرفش بهتر بوده است.
گزنه دوپایه را می توانید در داروخانه ها و عطاری های معتبر پیدا کنید. افرادی که در این تحقیق شرکت کرده بودند روزانه 300 میلی گرم از این گیاه استفاده می کردند.
 
2- کورستین
کورستین آنتی اکسیدانی است که به صورت طبیعی در پیاز، سیب و دیگر محصولات پیدا می شود. تا به حال چندین تحقیق نشان داده اند که کورستین تاثیر آنتی هیستامینی دارد. همچنین مشخص شد این آنتی اکسیدان عوارض جانبی تنفسی آلرژی را از طریق کاهش التهاب مسیرهای تنفسی در موش ها کاهش داده است. کورستین را می توانید به صورت مکمل از داروخانه ها تهیه کنید و یا خیلی ساده غذاهایی که حاوی این آنتی اکسیدان هستند را در برنامه غذایی خود افزایش دهید.
 
3- بروملین
بروملین ماده ای است که بیشتر در آناناس پیدا می شود اما می توانید در شکل مکمل نیز از آن استفاده کنید. گفته می شود بروملین برای درمان اختلال تنفسی و التهاب همراه با آلرژی تاثیر گذار است. توصیه می شود روزانه سه مرتبه 400 تا 500 میلی گرم از آن استفاده کنید.
 
4- ویتامین C
ویتامین C یک آنتی هیستامین طبیعی است که خیلی ساده می توان پیدایش کرد. بیشتر میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C هستند و همچنین می توان مکمل آن را نیز استفاده کرد. از آنجا که هیچگونه عوارض جانبی ندارد و غیر سمی است، راه حلی بی خطر برای درمان گرفتگی بینی و دیگر نشانه های ناخوشایند آلرژی فصلی است. متخصصان توصیه می کنند روزانه حداقل دو گرم ویتامین C دریافت کنید تا بهترین تاثیر آنتی هیستامینی آن را ببینید.
 
وقتی از آلرژی رنج می برید به نظر می رسد بهبود خارج از دسترس است. با ترکیب داروهای طبیعی التیام دهنده آلرژی مراقبت مناسب از خود و اجتناب از عوامل حساسیت زا ( در صورت امکان ) می توانید به کمتر شدن علائم حساسیت کمک کنید.
به خاطر داشته باشید در حالی که منابع غذایی حاوی آنتی هیستامین بی خطر هستند، مکمل آنها را نمی توان بدون عوارض دانست. بنابراین قبل از استفاده با پزشک خود صحبت کنید و از کیفیت مکملی که می خرید اطمینان یابید.
 
نویسنده: دکتر دبرا رُز ویلسون
 
منابع:
 
 
    Atala, E. (2016, November). Hattori, M., et al. (2013, February). 190 – Oxidation of Quercetin and Its Structural Analogues Differentially Affects Its Antioxidant Properties. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S089158491630702X
 
    Kwiatkowski, L., et al. (2016) Resolution of Allergic Rhinitis and Reactive Bronchospasm With Supplements and Food-specific Immunoglobin G Elimination: A Case Report. http://web.b.ebscohost.com/abstract?direct=true&profile=ehost&scope=site&authtype=crawler&jrnl=10786791&AN=124159986&h=IvEhSDfYHVtO3EPnUFrDppCv3zo60Aon1ltHLpjqElb%2bCA4KhM%2f1155TUoBJDdE4u01yGTZcVn5Wpm5Iw8LhfA%3d%3d&crl=c&resultNs=AdminWebAuth&resultLocal=ErrCrlNotAuth&crlhashurl=login.aspx%3fdirect%3dtrue%26profile%3dehost%26scope%3dsite%26authtype%3dcrawler%26jrnl%3d10786791%26AN%3d124159986
 
    Quercetin inhibits transcriptional up-regulation of histamine H1 receptor via suppressing protein kinase C-extracellular signal regulated kinase/poly(ADP-ribose) polymerase-1 signaling pathway in HeLa cells. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23333628
 
    Quercetin. (2013, May 7).
 
    http://umm.edu/health/medical/altmed/supplement/quercetin
 
    Rogerio, A., et al. (2007, October). Anti-inflammatory activity of quercetin and isoquercetrin in experimental murine allergic asthma. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18026696
 
    Russo, G.L., et al. (2013, October 11). Quercetin: A Pleiotropic Kinase Inhibitor Against Cancer. https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-642-38007-5_11
 
    The Editors of Encyclopedia Britannica. (2014, November 26). Histamine. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/267004/histamine
 
    Thornhill, S., & Kelly, A. (2000). Natural treatment of perennial allergic rhinitis. http://www.altmedrev.com/publications/5/5/448.pdf

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 12061 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 2195 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
5 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
7 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
9 مناسب‌ترین زمان انجام تست کرونا ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
10 انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.