افزایش قیمت محصولات پروتئینی در راه است


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: حذف ارز مبادله ای واردات کنجاله سویا،افزایش قیمت تمام شده خوراک دام و درنهایت نوسان قیمت محصولات پروتئینی را به همراه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی مسعودی قائم مقام اتحادیه تعاونی های خوراک دام و آبزیان در گفتگویی،با اشاره به تاثیر حذف ارز مبادله ای بر واردات نهاده های دامی اظهار کرد: حذف ارز مبادله ای کنجاله سویا بر میزان و قیمت واردات انواع کنجاله سویا تاثیر گذار است که به همین خاطر  تشکل ها هشدار های لازم درباه نتایج منفی این امر را به وزیر جهاد کشاورزی، وزیر صنعت و معدن، وزیر کار و رفاه اجتماعی داده ایم.

 
وی افزود: بخش عمده ای از نهاده های دامی و مواد اولیه کارخانه های خوراک دام از طریق واردات تامین می شود که حذف ارز مبادله ای به سبب افزایش بیش از حد قیمت تمام شده محصولات پروتئینی به ضرر مصرف کنندگان تمام می شود.
 
به گفته مسعودی حذف ارز مبادله ای و جایگزینی آن با ارز آزاد به سبب نوسان قیمت نهاده ها به ضرر مرغداران و منفعت کارخانه های روغن کشی است.
 
قائم مقام اتحادیه تعاونی های خوراک دام با بیان اینکه قیمت نهاده ها تابع نرخ های جهانی است، گفت: البته برخی عوامل نظیر ضعف مدیریت، بهره وری پایین و...  به سبب افزایش هزینه های تولید در نوسان نرخ نهاده ها در بازار داخل تاثیر گذار است.
 
وی با اشاره به ضرورت تقویت زنجیره های تولید تصریح کرد: مرغداری کشور ما از نظر تکنولوژی و فناوری قابل رقابت با مرغداری بزرگ دنیا هستند که تنها به دلیل کاهش بهره وری با مشکلاتی در کیفیت و افزایش قیمت تمام شده محصول روبرو هستیم که این امر ضرر و زیان مرغداران را به همراه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12067 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 2159 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
3 کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
4 جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
6 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
7 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 قیمت منطقی تخم‌مرغ شانه‌ای ۱۲ هزار تومان! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
11 ارتباط سویا با سرطان سینه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.