میوه های خشک شده چه خاصیتی برای بدن دارند؟


پایگاه خبری لقمه: احتمالا شما هم ممکن است بارها پس از حضور در آجیل فروشی ها و یا مراکز مختلف خرید، در هنگام مواجه شدن با قیمت بالای میوه خشک، از خودتان پرسیده اید که این میوه های خشک شده چه خاصیتی برای انسان و بدن دارند؟

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زمانی که آب از میوه‌ها حذف می‌شود، مواد مغذی و فیبر مورد نظر آن‌ها باقی می‌ماند. برای مقایسه میوه‌های تازه و میوه‌های خشک باید این موضوع را بیان کرد که نیم فنجان زردآلوی خشک دارای نیمی از 4.7 گرم فیبر می‌باشد، اما همان میزان در تکه‌هایی از زردآلوی تازه حاوی 1.6 گرم فیبر می‌باشد. بنابراین می‌توان گفت میوه‌های خشک منبع غنی از آنتی اکسیدان، اسید فولیک و ویتامین ب6 به شمار می‌روند.

یک مطالعه‌ اپیدمیولوژیک که روی بیش از 13000 نفر انجام شده بود نشان داد، افرادی که دریافته‌اند که خوردن میوه‌ی خشک دارای مواد مغذی بیشتری است، دارای وزن کمتری هستند در مقایسه با کسانی که میوه‌ی خشک مصرف نمی‌کنند.
 
با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که قند‌های طبیعی در میوه‌های خشک بیشتر وجود دارند، که لزوما نگرانی را برای عموم به همراه نداشته و حتی می‌توانند برای ورزشکاران که نیاز به سوخت سریع دارند مفید باشند. اما این موضوع می‌تواند برای کسانی که دائما مراقب قند، کربوهیدرات و کالری خود هستند، مسئله باشد. به عنوان نمونه، یک فنجان انگور 23 گرم قند و 104 کالری دارد، اما یک فنجان کشمش 116 گرم شکردارد! و 503 کالری! -- پنج برابر مقدار اصلی.
 
دستور العمل‌های تغذیه‌ ایالت متحده، مصرف روزانه 2 نصف فنجان میوه‌ خشک را توصیه می‌کند، به این معنا که نصف فنجان میوه‌ی خشک دارای ارزش غذایی برابر 1 فنجان است.
 
برای افرادی که دیابتی هستند و مراقب مصرف کربوهیدرات‌ها در طول روزمی باشند قوانین مختلفی وجود دارد.
 
لُری زانینی، متخصص معتبر تغزیه و مددکار دیابت، می‌گوید:«بسیاری از متخصصین تغذیه و مددکاران دیابت توصیه می‌کنند که دو قاشق غذاخوری میوه‌ی خشک به اندازه (15 گرم) کربوهیدرات می‌باشد». به عنوان مثال، 2 قاشق غذاخوری کشمش معادل 15 گرم کربوهیدرات است، اما برای همان مقدار کربوهیدرات، شما می‌توانید نصف فنجان انگور قرمز و یا نصف یک گرمک را میل نمایید.
 
به طور کلی، میوه‌ خشک می‌تواند یک منبع مغذی، مناسب و قابل حمل باشد، به ویژه زمانی که با آجیل ترکیب شده باشد و به عنوان یک مخلوط مغذی مصرف شود. اما اگر قند، کربوهیدرات و کالری آن برایتان مسئله ای نگران کننده است، مقدار کمتری را میل نمایید.
 
همچنین مصرف میوه‌های خشکی را که حاوی قند افزودنی و یا دارای لایه‌ای از شکر هستند مانند حلقه‌های آناناس خشک شده و یا میوه‌های دیگر را محدود کنید. در نهایت، اگر شما به سولفیت‌ها حساسیت دارید و یا مبتلا به آسم هستید، برندهای ارگانیک میوه‌های خشک را انتخاب کنید که حاوی دی اکسید گوگرد، نگهدارنده نمی باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سی ان ان

کد: 12073 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر بازدید: 2749 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
2 آیا کاهش مصرف چربی های اشباع به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 کاهش رسوبات چربی با ورزش و رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
4 7 مواد غذایی که در درمان کبد چرب مؤثر اند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 غذای دور ریز به اندازه 2 میلیارد نفر؛ آمار گرسنگان800 میلیون نفر ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 رژیم غذایی مردان چه نقشی در سلامت کودک دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
7 ارتباط بین شادی و مصرف مواد غذایی سالم ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
8 پوکی استخوان را چگونه درمان کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 افزایش مرگ زودهنگام با رژیم غذایی کم چرب و پرکربوهیدرات ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور
10 یک رژیم سالم برای شاد زیستن ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.