غذای دور ریز به اندازه 2 میلیارد نفر؛ آمار گرسنگان800 میلیون نفر


پایگاه خبری لقمه: برنامه جهانی غذا(WFP) به مناسبت روزجهانی غذاگزارشی راجع به هزینه های غذایی در کشورهای مختلف منتشر کرد که حاکی از نابرابری توزیع مواد غذایی و فقر مفرط در برخی مناطق جهان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سه شنبه به استناد گزارش برنامه جهانی غذا که روز گذشته منتشر شد، نوشت: در این گزارش که به واقعیت هایی از سراسر جهان درباره هزینه های غذایی می پردازد، آمده است که یک وعده غذایی برای شهروندان آمریکایی در نیویورک 1.2 دلار و برای شهروندان سودان جنوبی 321 دلار هزینه دارد.

مبنای این گزارش نسبت قدرت خرید مصرف کنندگان در همه کشورهای جهان است و از طریق مقایسه هزینه های نسبی یک وعده غذایی در این کشورها صورت گرفته است.
دیوید بیزلی مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا در این باره می گوید: با مقایسه قدرت خرید در کشورهای مختلف متوجه نا برابری های زیادی در توان دستیابی به یک وعده غذایی بین کشورها شدیم.
اقتصاد دانان برنامه جهانی غذا ، در مطالعات خود به مقایسه یک وعده غذایی ثابت شامل سبزیجات و در کنار آن مواد 
 
غذایی کربوهیدرات ها ( برنج، ماکارونی و یا مواد غذایی که بیشتر مردم در هر کشوری مصرف می کنند) پرداختند و سپس هزینه های میانگین غذایی را با درآمد روزانه هر کشوری مقایسه کردند.
بر اساس این معیارها مشخص شد که یک وعده غذایی برای شهروندان آمریکایی در نیویورک معادل 1.2 و یا معادل 6 صدم متوسط در آمد فرد می باشد در حالی که همین وعده غذایی در گواتمالا بالغ بر 8.27 دلار ، در نپال 27.77 دلار و در هاییتی 2.65 دلار می باشد.
کشور تازه استقلال یافته سودان جنوبی نیز در انتهای این لیست قرار دارد به طوری که هر وعده غذایی برای شهروندان این کشور بالغ بر 321.7 دلار هزینه دارد که معادل 155 درصد متوسط در آمد یک فرد در این کشور است.
 
بیزلی می گوید که این ارقام فقدان دسترسی به مواد غذایی را در کشورهای در حال توسعه و دلایل قحطی در این کشورها را نشان می دهد.
اعداد و ارقامی که در گزارش برنامه جهانی غذا ذکر شده نشان می دهد که در طول سال 2016 میلادی نزدیک به 800 میلیون تن از گرسنگی رنج برده اند و انتظار می رود که این رقم در سال جاری (2017 میلادی( به علت عوامل مختلفی مانند جنگ ها و بی ثباتی سیاسی و ضعف ساختارهای زیربنایی و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی افزایش یابد.
 
فرانسیس موانزا سخنگوی برنامه جهانی غذا در باره میزان غذایی که هر ساله مصرف می شود، گفت: سال گذشته نزدیک به 800 میلیون نفر در جهان گرسنه بودند و قادر به تامین غذای خود نبودند هر چند که هر ساله ما غذای دو میلیارد نفر را به هدر می دهیم.
در این گزارش اشاره شده که حتی در برخی از کشورهای نسبتا پایدار مدیریت ضعیف صنایع غذایی و یا ذخیره سازی نادرست آن دستیابی به مواد غذایی را مشکل می کند.
 
در این گزارش به هزینه غذایی در سوریه اشاره شده و آمده است: نیمی از ساکنان سوریه نیاز به کمک های غذایی دارند و سوریه در رتبه های آخر فهرست کشورهایی قرار دارد که برنامه جهانی غذا منتشر کرده است به طوری که یک وعده غذایی در کشوری که در تولید مواد غذایی قبل از جنگ خودکفا بود اکنون بالغ بر 190.11 دلار می باشد.
سخنگوی برنامه جهانی غذا درپایان هشدار داد تا زمانی که جنگ ها ادامه داشته باشد و افرادی که کشورهای خود را ترک می کنند و به کشورهای دیگر می روند و مردم موادغذایی خودشان را تامین نکنند، همچنان شاهد حضور گرسنگان در جهان خواهیم بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :یورونیوز

کد: 12175 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 3429 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
10 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌ها و هشدارهای تغذیه‌ای در مسافرت اسهال مسافرتی یکی از آن بیماری‌هایی است که هر مسافری را تهدید می‌کند.
سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.