غذای دور ریز به اندازه 2 میلیارد نفر؛ آمار گرسنگان800 میلیون نفر


پایگاه خبری لقمه: برنامه جهانی غذا(WFP) به مناسبت روزجهانی غذاگزارشی راجع به هزینه های غذایی در کشورهای مختلف منتشر کرد که حاکی از نابرابری توزیع مواد غذایی و فقر مفرط در برخی مناطق جهان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سه شنبه به استناد گزارش برنامه جهانی غذا که روز گذشته منتشر شد، نوشت: در این گزارش که به واقعیت هایی از سراسر جهان درباره هزینه های غذایی می پردازد، آمده است که یک وعده غذایی برای شهروندان آمریکایی در نیویورک 1.2 دلار و برای شهروندان سودان جنوبی 321 دلار هزینه دارد.

مبنای این گزارش نسبت قدرت خرید مصرف کنندگان در همه کشورهای جهان است و از طریق مقایسه هزینه های نسبی یک وعده غذایی در این کشورها صورت گرفته است.
دیوید بیزلی مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا در این باره می گوید: با مقایسه قدرت خرید در کشورهای مختلف متوجه نا برابری های زیادی در توان دستیابی به یک وعده غذایی بین کشورها شدیم.
اقتصاد دانان برنامه جهانی غذا ، در مطالعات خود به مقایسه یک وعده غذایی ثابت شامل سبزیجات و در کنار آن مواد 
 
غذایی کربوهیدرات ها ( برنج، ماکارونی و یا مواد غذایی که بیشتر مردم در هر کشوری مصرف می کنند) پرداختند و سپس هزینه های میانگین غذایی را با درآمد روزانه هر کشوری مقایسه کردند.
بر اساس این معیارها مشخص شد که یک وعده غذایی برای شهروندان آمریکایی در نیویورک معادل 1.2 و یا معادل 6 صدم متوسط در آمد فرد می باشد در حالی که همین وعده غذایی در گواتمالا بالغ بر 8.27 دلار ، در نپال 27.77 دلار و در هاییتی 2.65 دلار می باشد.
کشور تازه استقلال یافته سودان جنوبی نیز در انتهای این لیست قرار دارد به طوری که هر وعده غذایی برای شهروندان این کشور بالغ بر 321.7 دلار هزینه دارد که معادل 155 درصد متوسط در آمد یک فرد در این کشور است.
 
بیزلی می گوید که این ارقام فقدان دسترسی به مواد غذایی را در کشورهای در حال توسعه و دلایل قحطی در این کشورها را نشان می دهد.
اعداد و ارقامی که در گزارش برنامه جهانی غذا ذکر شده نشان می دهد که در طول سال 2016 میلادی نزدیک به 800 میلیون تن از گرسنگی رنج برده اند و انتظار می رود که این رقم در سال جاری (2017 میلادی( به علت عوامل مختلفی مانند جنگ ها و بی ثباتی سیاسی و ضعف ساختارهای زیربنایی و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی افزایش یابد.
 
فرانسیس موانزا سخنگوی برنامه جهانی غذا در باره میزان غذایی که هر ساله مصرف می شود، گفت: سال گذشته نزدیک به 800 میلیون نفر در جهان گرسنه بودند و قادر به تامین غذای خود نبودند هر چند که هر ساله ما غذای دو میلیارد نفر را به هدر می دهیم.
در این گزارش اشاره شده که حتی در برخی از کشورهای نسبتا پایدار مدیریت ضعیف صنایع غذایی و یا ذخیره سازی نادرست آن دستیابی به مواد غذایی را مشکل می کند.
 
در این گزارش به هزینه غذایی در سوریه اشاره شده و آمده است: نیمی از ساکنان سوریه نیاز به کمک های غذایی دارند و سوریه در رتبه های آخر فهرست کشورهایی قرار دارد که برنامه جهانی غذا منتشر کرده است به طوری که یک وعده غذایی در کشوری که در تولید مواد غذایی قبل از جنگ خودکفا بود اکنون بالغ بر 190.11 دلار می باشد.
سخنگوی برنامه جهانی غذا درپایان هشدار داد تا زمانی که جنگ ها ادامه داشته باشد و افرادی که کشورهای خود را ترک می کنند و به کشورهای دیگر می روند و مردم موادغذایی خودشان را تامین نکنند، همچنان شاهد حضور گرسنگان در جهان خواهیم بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :یورونیوز

کد: 12175 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 3141 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
7 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
8 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
10 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.