آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟


پایگاه خبری لقمه: پاستا یکی از غذاهای مورد علاقه خیلی هاست و با وجودی که سرشار از کربوهیدرات است ولی اگر در یک رژیم غذایی سالم مورد استفاده قرار بگیرد می تواند به کاهش وزن کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گروهی از متخصصان تغذیه در کانادا معتقدند با وجود آنکه پاستا سرشار از کربوهیدرات است اما می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. پاستا غذای مورد علاقه بسیاری از افراد است اما کسانی که رژیم غذایی دارند اغلب برای جلوگیری از افزایش وزن از خوردن آن پرهیز می‌کنند. هرچند گروهی از متخصصان کانادایی اخیرا به بررسی ارتباط بین مصرف پاستا و چاقی یا لاغری پرداختند.این گروه از متخصصان به بررسی نتایج چندین مطالعه پرداختند که در مجموع ۲۵۰۰ نفر در آنها شرکت داشته‌اند. در این مطالعات شرکت‌کنندگان، سایر منابع کربوهیدرات را با پاستا و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم جایگزین کردند.

شرکت کنندگانی که در هفته به طور میانگین ۳.۳ پرس پاستا به جای دیگر کربوهیدرات‌ها مصرف کردند در طول ۱۲ هفته حدود نیم کیلوگرم وزن کم کرده بودند.به گفته این متخصصان پاستا به افزایش وزن یا بالا رفتن چربی بدن کمک نمی‌کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، آنها بر اساس یافته‌های بدست آمده تاکید کردند: زمانیکه پاستا به عنوان بخشی از یک الگوی غذایی سالم مصرف شود تاثیر نامطلوبی بر وزن بدن ندارد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 13873 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين بازدید: 3719 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
10 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.