آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟


پایگاه خبری لقمه: پاستا یکی از غذاهای مورد علاقه خیلی هاست و با وجودی که سرشار از کربوهیدرات است ولی اگر در یک رژیم غذایی سالم مورد استفاده قرار بگیرد می تواند به کاهش وزن کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گروهی از متخصصان تغذیه در کانادا معتقدند با وجود آنکه پاستا سرشار از کربوهیدرات است اما می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. پاستا غذای مورد علاقه بسیاری از افراد است اما کسانی که رژیم غذایی دارند اغلب برای جلوگیری از افزایش وزن از خوردن آن پرهیز می‌کنند. هرچند گروهی از متخصصان کانادایی اخیرا به بررسی ارتباط بین مصرف پاستا و چاقی یا لاغری پرداختند.این گروه از متخصصان به بررسی نتایج چندین مطالعه پرداختند که در مجموع ۲۵۰۰ نفر در آنها شرکت داشته‌اند. در این مطالعات شرکت‌کنندگان، سایر منابع کربوهیدرات را با پاستا و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم جایگزین کردند.

شرکت کنندگانی که در هفته به طور میانگین ۳.۳ پرس پاستا به جای دیگر کربوهیدرات‌ها مصرف کردند در طول ۱۲ هفته حدود نیم کیلوگرم وزن کم کرده بودند.به گفته این متخصصان پاستا به افزایش وزن یا بالا رفتن چربی بدن کمک نمی‌کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، آنها بر اساس یافته‌های بدست آمده تاکید کردند: زمانیکه پاستا به عنوان بخشی از یک الگوی غذایی سالم مصرف شود تاثیر نامطلوبی بر وزن بدن ندارد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 13873 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين بازدید: 3374 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
10 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.