صنایع غذایی در اولویت نوسازی قرار دارند


پایگاه خبری لقمه: معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنایع غذایی در اولویت نوسازی تجهیزات قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محسن صالحی نیا در نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس با فعالان اقتصادی بخش خصوصی استان کرمانشاه که امروز (۱۷ مهر) برگزار شد، اظهار کرد: سیاست ما در حوزه صنایع غذایی ایجاد واحد جدید نیست، بلکه باید واحدهایی را که داریم از نظر امکانات و تجهیزات نوسازی کنیم و به ظرفیت کامل تولید برسانیم.

 
به گفته این مسئول صنایع غذایی و صنایع تبدیلی کشاورزی در اولویت حمایت و پرداخت تسهیلات برای نوسازی تجهیزات قرار دارند.
 
وی افزود: صنایع غذایی اگر نتوانند محصول به روز و با کیفیت تولید کنند، تعطیل خواهند شد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سپس به مشکل تامین مواد اولیه از جمله مس و آلومینیوم که برای برخی از واحدها ایجاد شده اشاره کرد و ادامه داد: از تمام ظرفیت ها برای عرضه کافی مس و آلومینیوم در بورس استفاده خواهیم کرد.
 
صالحی نیا خاطرنشان کرد: عرضه مس اکنون در بورس انجام می شود و در پنج ماهه امسال ۵۰ هزار تن مس در بورس عرضه شده که تلاش می کنیم این میزان تا پایان سال به بیش از ۱۴۰ هزار تن برسد.
 
وی یادآوری کرد: به زودی روش مناسبی هم برای عرضه آلومینیوم در بورس اتخاذ می کنیم.
 
احمد صفری نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز از موقعیت استراتژیک استان کرمانشاه در غرب کشور و خصوصا پتانسیل همجواری با کشور عراق یاد کرد که می تواند زمینه توسعه اقتصادی استان را فراهم کند.
 
وی از وجود ۱۶ شهرک و پنج ناحیه صنعتی در استان کرمانشاه یاد کرد که تاکنون بیش از ۸۰۰ قرارداد در این مناطق بسته شده و ۳۶۸ واحد صنعتی و تولیدی در آنها به بهره برداری رسیده است.
 
به گفته این نماینده مجلس از این تعداد واحد به بهره برداری رسیده نیز ۲۲۹ واحد فعال و ۱۳۹ واحد راکد است.
 
در ادامه این نشست فعالان اقتصادی استان کرمانشاه به بیان مشکلات خود پرداختند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12088 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر بازدید: 1247 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.