واردات ۵۰ درصدگوشت گرم از استرالیا/خرید روزانه ۵۵۰ تن مرغ مازاد از مرغداران


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه هم اکنون ۵۰ درصد گوشت گرم وارداتی، از استرالیا وارد می‌شود، گفت: بالا بودن قیمت تمام شده؛ عامل گرانی گوشت داخلی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علیرضا ولی در گفتگویی، در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اینکه گفته می شود واردات گوشت به کشور به اندازه کافی انجام شده و ذخایر نیز کاملا مناسب است، قیمت گوشت گوسفندی همچنان در بازار گران است و کاهش پیدا نمی کند؟ اظهار داشت: یکی از دلایل این مساله آن است قیمت تمام شده تولید داخلی بالا و بحث های اقتصادی در این زمینه مطرح است.

 
وی با بیان اینکه دولت به اندازه کافی گوشت وارد می کند، گفت: ما همه واردات را خودمان انجام نمی دهیم و بیشتر این کار توسط بخش خصوصی انجام می شود.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه این شرکت مسئول تنظیم بازار گوشت است، ادامه داد: ما شرایط واردات را فراهم می کنیم و بخش خصوصی این کار را انجام می دهد، ضمن اینکه شرکت پشتیبانی علاوه بر فراهم نمودن بستر واردات در بحث توزیع گوشت وارداتی نیز به بخش خصوصی کمک می کند.
 
ولی اضافه کرد: گوشت گرم وارداتی عمدتا از کشورهای آسیانه میانه از جمله قرقیزستان، ارمنستان، قزاقستان و گرجستان وارد می شود؛ ضمن اینکه روسیه و استرالیا از دیگر مقاصد وارداتی ما هستند.
 
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد گوشت گرم وارداتی، متعلق به کشور استرالیا بوده و عمده گوشت منجمد وارداتی متعلق به کشور برزیل است.
 
توزیع ۱۵۰۰ تن گوشت منجمد در ایام محرم
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام همچنین با اشاره به تنظیم بازار ایام محرم گفت: در این ایام، حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تن گوشت منجمد توزیع شد؛ ضمن اینکه ما به اندازه نیاز هیات های مذهبی گوشت مرغ منجمد توزیع کردیم.
 
ولی ادامه داد: همچنین در تهران و برخی شهرستان ها در این ایام گوشت گرم نیز توزیع شد که میزان توزیع گوشت گرم در تهران، حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن بوده است.
 
خرید روزانه ۵۵۰ تن مرغ مازاد از مرغداران
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خرید مرغ مازاد از مرغداران را آغاز کرده ایم، گفت: تا زمانی که قیمت مرغ در بازار متعادل شود، این خرید ادامه دارد؛ ضمن اینکه روزانه ۵۰۰ تا ۵۵۰ تن مرغ مازاد از سطح بازار توسط شرکت پشتیبانی امور دام جمع آوری می شود.
 
ولی تصریح کرد: ما هر کیلوگرم مرغ خط یک(مرغ در کشتارگاه به صورت دستی پاک می شود) را با قیمت ۶۶۰۰ تومان و مرغ خط دو(پاک شدن مرغ کاملا مکانیزه انجام می شود) را با ۶۹۵۰ تومان از مرغداران خریداری می کنیم.
 
این مقام دولتی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام با توجه به کاهش شدید قیمت مرغ در بازار به صورت شبانه روزی آماده خریداری مرغ مازاد تولیدکنندگان است و مرغداران به جای فروش تولید خود به دلالان آن را به دولت بفروشند تا دچار ضرر و زیان نشوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12097 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 1818 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل م...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.