در ایران به برند زعفران کمتر بها داده می‌شود


پایگاه خبری لقمه: عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: در ایران به برند زعفران کمتر بها داده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر پروین رامک در گفت‌وگویی، اظهار کرد: زعفران را همه در دنیا با برند ایران می‌شناسند و اگر این کالا ایرانی باشد یعنی اصل است و می‌توان به آن اعتماد کرد.

 
وی اضافه کرد: در ایران کمتر به این برند ارزشمند بها داده می‌شود و صادرات آن به صورت فله سبب شده ارزش افزوده را از صادرات ایران گرفته است. آمار و ارقام صادرات نشان می‌دهد کشورهایی که بر روی بسته‌بندی این محصول ارزشمند کار کرده‌اند، همواره ارزش افزوده بسیار بالایی را به خود اختصاص داده و بنابراین منفعت کلانی از این خرید و فروش برده‌اند.
 
این پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان تصریح کرد: میزان کل صادرات زعفران به 53 کشور مقصد صادرات ایران در سال 92، 137 تن به ارزش بیش از 200 میلیون دلار بوده است. براساس آخرین آمار گمرک کشور، نزدیک به 65 درصد کل صادرات زعفران ایران به پنج کشور امارات متحده، اسپانیا، عربستان سعودی، هنگ‌کنگ و هند اختصاص یافته است.
 
رامک اظهار کرد: صادرات فله‌ای زعفران ایران به دلیل عدم برخورداری از برند مناسب بسته‌بندی سبب شده تا سود اصلی زعفران ایران را کشورهای دیگر در اختیار داشته باشند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12098 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 2101 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
4 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
6 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
9 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
10 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
11 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
اگر هنوز از چاقی شکمی رنج می برید... اغلب افرادی که به انواع رژیم های غذایی برای کاهش وزن رو آورده اند، اذعان دارند که حذف چربی شکم بسیار دشوار است.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.