راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان


پایگاه خبری لقمه: با کوتاه‌تر شدن روزها در فصل پاییز افراد فرصت کمتری برای حضور در فضاهای باز و تامین ویتامین D مورد نیاز بدنشان دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که عمدتا از طریق تماس پوست با نور خورشید در بدن تولید می‌شود و برای جذب مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم و فسفر مفید است اما تامین آن در فصل پاییز و زمستان که روزها کوتاه‌تر و تاریک‌تر می‌شوند اندکی مشکل‌ساز است.

 

منبع اصلی تامین ویتامین D مورد نیاز بدن نور خورشید است که در تماس پوست با آفتاب در بدن ساخته می‌شود. ویتامین D به جذب کلسیم و فسفر کمک می‌کند، موجب استحکام استخوان‌ها می‌شود، عملکرد مغز را تقویت می‌کند و میزان التهاب را کاهش می‌دهد.
 
عدم تامین ویتامین D مورد نیاز بدن به کمبودهایی از قبیل نرمی استخوان در کودکان و بزرگسالان منجر می‌شود. دیگر علائم کمبود ویتامین D خود را به شکل مشکلات رایج جسمی از قبیل سرفه‌های مداوم، سرماخوردگی، خستگی، سستی استخوان‌هان و از بین رفتن سلامت دندان‌ها نشان می‌دهد.
 
به این ترتیب پزشکان به افراد توصیه می‌کنند در صورتیکه در فصل‌های سرد و روزهای ابریِ سال نمی‌توانند میزان ویتامین D مورد نیاز بدن را از طریق نور خورشید تامین کنند می‌توانند برای جبران آن از منابع اصلی خوراکی حاوی این ویتامین مصرف کنند که مهمترین آنها شامل ماهی، غلات کامل، آب پرتقال، گوشت قرمز، پنیر، زرده تخم مرغ و نیز غذاهای غنی شده با این ویتامین است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12137 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2671 ساعت: 11:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!